Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Το Σαββάτο 13 Σεπτεμβρίου, στην παραλία Μπάτη στη λεωφόρο Ποσειδώνος εμφανίζεται η Άννα Μπουρμά σε ένα μουσικό ταξίδι με τίτλο "Ένα τραγούδι αν σωθεί".



Η μουσική παράσταση θα περιλαμβάνει τραγούδια από τις δύο δισκογραφικές της δουλειές καθώς και άλλα αγαπημένα από την έντεχνη ελληνική μουσική σκηνή.

Η Άννα Μπουρμά είναι μια νέα ερμηνεύτρια που από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε και μάγεψε το κοινό, έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες και συμμετοχές με τα μεγαλύτερα ονόματα του ποιοτικού τραγουδιού όπως Γιώργο Νταλάρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δήμητρα Γαλάνη κα. Με την ιδιαίτερη κρυστάλλινη φωνή της αλλά και με την θεατρικότητα που διαθέτει επί σκηνής καθηλώνει τον ακροατή και τον ταξιδεύει στον κόσμο των συναισθημάτων.

Μια έκπληξη περιμένει τους ακροατές, μοιράζονται σε όλο το κοινό κρουστά μουσικά όργανα και τον πιο σημαντικό ρόλο παίζεται μόνο εσείς! Επί σκηνής θα εμφανιστεί μαζί της ο συνθέτης της και πατέρας της Τάκης Μπουρμάς.

Μουσικοί :
Κιθάρα κλασσική Τάκης Μπουρμάς
Κιθάρα Γιάννης Ακτύπης
Ούτι Βάσια Βουγιουκλή
Mπάσο Πέτρος Βασιλειάδης
Κρουστά Βασίλης Κατσαμπέλας
Κρουστά Νίκος Νταρίλας
Ήχος Κ. Καραμπάτσος



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης