Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Με ένα εντυπωσιακό γκαλά στο χώρο της κοινότητάς του την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε τη φετεινή σεζόν το IlioupolisOnline.



 Η προσέλευση των ενδιαφερομένων ήταν πέραν του αναμενομένου καθώς το φετινό πρόγραμμα προσφέρει μεγάλο πλήθος μαθημάτων όσον αφορά την Τέχνη και την Τεχνολογία.
Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και όλο το πρόγραμμα των εργαστηρίων, σεμιναρίων και workshops μπορείτε να το δείτε εδώ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Κώστας Σεφτελής -πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι επικεφαλής των δημοτικών κινήσεων Χρήστος Κοκοτίνης της ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη , Τάσος Ευσταθίου της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Πάμε Μπροστά και Αργυρώ Πίκουλα της Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καλαντίδης (αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης), Φώτης Χρυσουλάκης, Γιώργος Αντύπας, Αγγελική Δουβή και Μιχάλης Κουρής. Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος της ΚΙΠΗ Ευαγγελία Δημητρίου, ο πρόεδρος της Φωτογραφικής Λέσχης Γιάννης Αυγέρης, η πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών & Κων/πολιτών Ελένη Νήρου και άλλες προσωπικότητες.
Από τα ΜΜΕ μας τίμησαν οι Λευτέρης Χριστοφίδης (City of Ilioupolis), Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Ilioupoli gia Olous) και Γιώτα Φιλιπίδου (Σφυγμός).

Το IlioupolisOnline πρωτοπορεί ανοίγοντας νέους δρόμους στην τοπική κοινωνία με προτάσεις στους τομείς της ενημέρωσης, του πολιτισμού και των νέων τεχνολογιών.
Το 2005 βγήκε στο διαδίκτυο η πρώτη και μοναδική μέχρι σήμερα διαδραστική πύλη ilioupolisonline.gr και το 2011 ξεκίνησε σε δικό του χώρο τη λειτουργία της κοινότητάς του, τα εργαστήρια Τέχνης και Τεχνολογίας μοναδικά στο είδος τους καθώς και τη διοργάνωση του Πανηλιουπολίτικου διαγωνισμού φωτογραφίας.
Το 2012 λειτούργησε το πρώτο διαδικτυακό ραδιόφωνο της πόλης, το IlioupolisOnAir, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να εκφραστούν μέσα από δικές τους ζωντανές εκπομπές.
Το 2014, το Ilioupolisonline, έδειξε έναν νέο δρόμο και τρόπο συνεργασίας μεταξύ των φορέων της πόλης, προτείνοντας την ΣΥΝδιοργάνωση του 3ου Πανηλιουπολίτικου διαγωνισμού και έκθεσης φωτογραφίας, με αποτέλεσμα την ενωτική σκέψη και δράση για κοινό σκοπό και μεγαλύτερη συμμετοχή πολιτών.
Παράλληλα προβαίνει σε δράσεις όπως παρουσιάσεις βιβλίων, συγκέντρωση τροφίμων, διαλέξεις και φόρουμ για επίκαιρα θέματα στη τέχνη, την αυτοδιοίκηση, το περιβάλλον και τις τεχνολογίες, εκθέσεις, συναυλίες, εκδρομές κλπ.
Στους άμεσους στόχους του είναι η συνέχιση και τη εξάπλωση της Ηλιοπαίδειας, ενός διαρκώς ανανεούμενου διαδικτυακού εργαλείου για την ιστορία της Ηλιούπολης με την ενεργό συμμετοχή φορέων, κοινοτήτων και προσωπικοτήτων της πόλης.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης