Τρίτη 22 Μαρτίου 2016


Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μουζάλας μιλώντας στη Βουλή για το θέμα του Προσφυγικού επέλεξε να απαντήσει σε χαμηλούς τόνους στη σφοδρή κριτική που δέχεται από την αντιπολίτευση. Αναφερόμενος στο ρόλο της Αυτοδιοίκησης τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι το “κλειδί” για το Προσφυγικό. Κάνουμε προσπάθειες να αποφύγουμε τη σύγκρουση με τους δημάρχους. Επιθυμούμε μια καλή συνεργασία μαζί τους για να μπορούμε να προχωρήσουμε».


Η Ειδομένη μέσα στον επόμενο μήνα θα έχει διαλυθεί «όμορφα και ωραία», πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός. Ο κ. Μουζάλας διευκρίνισε ότι οι αρχές θα επιχειρήσουν να πείσουν τους πρόσφυγες και μετανάστες να εγκαταλείψουν την Ειδομένη, χωρίς τη χρήση βίας. «Θα μπορούσε να έχει διαλυθεί νωρίτερα; Αυτό δεν μπορώ να σας το πω. Πιθανώς ναι», ανάφερε εν συνεχεία και τόνισε ότι η επίλυση του προβλήματος δεν μπορούσε να γίνει «με μαγικά ραβδιά».



Ακολούθως ο υπουργός Εσωτερικών κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής μίλησε για “συμφωνία” μεταξύ δημάρχων και υπουργείου ώστε να υπάρξει μια δικαιότερη κατανομή του βάρους. Πρόσθεσε ότι κανένα ευρωπαϊκό ταμείο δεν προβλέπει την οικονομική ενίσχυση των ΟΤΑ για το Προσφυγικό ωστόσο, με ιδίους πόρους το ΥΠΕΣΔΑ τις επόμενες ημέρες θα ενισχύσει τους Δήμους και τις Περιφέρειες που αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα.
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης