Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Την Παρασκευή το βράδυ, 11-Μαρ-2016, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης «Το εργαστήρι», για το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.



Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης, την Παρασκευή 11-Μαρ-2016 στις 19:30. Μεγάλο πλήθος καλλιτεχνών, καλεσμένων, επισήμων και πολύ κόσμου, τίμησαν την γιορταστική εκδήλωση της Ένωσης Καλλιτεχνών. Η αίθουσα του Μουσείου ήταν κατάμεστη και υπήρχαν και πάρα πολύ όρθιοι, ενώ στον ίδιο χώρο είχε οργανωθεί και Ομαδική Εικαστική Έκθεση με έργα των Καλλιτεχνών-Μελών της Ένωσης.



Την έναρξη της εκδήλωσης κήρυξε ο Πρόεδρος της Ένωσης, κ. Στέλιος Μαρούλης, απευθυνόμενος στους παρευρισκομένους. Στην ομιλία του ο Πρόεδρος αναφέρθηκε, πρωτίστως στο έργο των καλλιτεχνών-μελών της Ένωσης και στον καλλιτεχνικό απολογισμό των δραστηριοτήτων του προηγουμένου έτους. Ευχήθηκε καινούργιες, επιτυχημένες και εμπνευσμένες δημιουργίες σε όλα τα μέλη της Ένωσης μας, Χρόνια Πολλά σε όλους τους παρόντες και γρήγορη έξοδο από την κρίση που περνάει η Πατρίδα μας.


Στη συνέχεια κάλεσε τον Πατέρα Χαρίλαο Βασιλόπουλο, μέλος της Ένωσης, να ευλογήσει την Βασιλόπιτα του 2016.
Αρκετοί, επίσημοι, προσκεκλημένοι απεύθυναν χαιρετισμό στους παριστάμενους :
Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Βαλασόπουλος. η Βουλευτής κα. Ελάνη Αυλωνίτου,  ο Περιφε-ρειακός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Πατσαβός, ο εκπρόσωπος της Ουνέσκο κ. Βασίλειος Μόσχου, ο Μητροπολίτης Γ.Ο.Χ. Παντελεήμων, ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης κ. Αργύρης Ζαχαρόπουλος.
Στην γιορτή αυτή της Ένωσης Καλλιτεχνών, διακρίναμε, μεταξύ άλλων προσκεκλημένων, πολλά εξέχοντα μέλη της Πόλης μας, που με την παρουσία τους, τίμησαν την εκδήλωσή μας :
Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Βαλασόπουλος, η Βουλευτής Β’ Αθήνας κα. Ελένη Αυλωνίτου, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης κ. Δημήτρης Καλαντίδης, οι Αντιδήμαρχοι κα Χριστίνα Σερέτη και κ. Χρήστος Καλλαρύτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα. Κατερίνα Μαρκου-λάκη , κ. Χρήστος Γιαννάκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Παράταξης Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, αρχιτέκτων, κ. Δημήτρης Πατσαβός, ο εκπρόσωπος του Ομίλου για την Ουνέσκο Πειραιώς και νήσων κ. Βασίλειος Μόσχου, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Άγγελος Σικελιανός» κα. Ειρήνη Σκαροπούλου, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νήσου Σερίφου κ. Θεόδωρος Χρησολωράς, ο σύμβουλος του Δημάρχου, δικηγόρος, κ. Κώστας Μανταδάκης, ο Μητροπολίτης Γ.Ο.Χ. Παντελεήμων.
Και βεβαίως, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης :
Στέλιος Μαρούλης – Πρόεδρος
Γιάννης Παράσχος – Αντιπρόεδρος
Αργύρης Ζαχαρόπουλος – Γενικός Γραμματέας
Κατερίνα Μπιτούνη - Ταμίας
Γιάννης Τζούβελης – Ειδικός Γραμματέας
Μαριάννα Παλαντζά – Δημοσίων Σχέσεων
Περικλής Πιτσογιάννης – Μέλος

Τελικά, κόπηκαν τρείς πίτες, με ένα φλουρί η κάθε μία, και τα κομμάτια μοιράστηκαν σε όλους τους προσκεκλημένους. Τελικά, όπως έγινε γνωστό, ευρέθησαν δύο (2) τυχεροί, ενώ αναζητείται και το τρίτο φλουρί ! Αναμένουμε την εύρεσή του… Το κάθε φλουρί κερδίζει από ένα Ζωγραφικό πίνακα, προσφορά των μελών της Ένωσης Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης Μαρία Τοκατλίδου, Δημήτρη Καραπάνο και του φίλου της Ένωσης Δημήτρη Γαλάτη.
Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε μέχρι την Τρίτη, 15-Μαρ-2016, 
Την Τρίτη, 15-Μαρ-2016,  μοιράστηκαν   Τιμητικοί Έπαινοι Συμμετοχής στους συμμετάσχοντες στην Έκθεση.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης