Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015


Το νέο Ασφαλιστικό φέρνει τα πάνω κάτω στα ποσά των συντάξεων που λαμβάνουν όλοι οι δικαιούχοι ανάλογα με το Ασφαλιστικό τους Ταμείο. Η διαφορά ακόμη και στην ημερομηνία αποχώρησης φέρνει μεγάλες διαφορές στον υπολογισμό των ποσών με αποτέλεσμα μεγάλες διαφορές και στο τελικό ποσό που βάζουν στην τσέπη τους οι συνταξιούχοι.

Δείτε πως διαμορφώνονται τα ποσά των συντάξεων στα Ασφαλιστικά Ταμεία ανάλογα με τα έτη ασφάλισης, το πότε αποχωρεί ο συνταξιούχος, αλλά και τον μισθό που λάμβανε κατά τον εργασιακό του βίο.
dh12

ika2
oaee3
Και σε ό,τι αφορά σε ασφαλισμένους σε ΔΕΚΟ και Τράπεζες τα ποσά υπολογίζονται με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Έναν για τα χρόνια ως το 2010, ένα αναλογικό ποσό για τα χρόνια μετά το 2011 και ένα ποσό από τη βασική σύνταξη. Μειώσεις θα έχουν και οι εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ και Τράπεζες που βγαίνουν μετά την 1/9/2015 . Για παράδειγμα εργαζόμενος που βγαίνει σε σύνταξη με 35 έτη και μισθό 2.500 ευρώ πριν την 1/9/2015 θα έπαιρνε σύνταξη 1.500 ευρώ, ενώ τώρα και μετά την 1η Σεπτεμβρίου χάνει 50 ευρώ το μήνα.

Πηγή: newsit.gr
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης