Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015


Χωρίς εξαιρέσεις σε οχήματα αναμένεται να ανακοινωθούν τα φετινά τέλη κυκλοφορίας με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών να προαναγγέλλεισημαντικές αλλαγές. Αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού, θα πληρώσουν και οι κάτοχοι υβριδικών οχημάτων. 
'
Ο Τρύφων Αλεξιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» προανήγγειλε πως δεν θα υπάρχουν εξαιρέσεις για κανένα ιδιοκτήτη οχήματος ακόμα και για όσους έχουν υβριδικά. Ο τρόπος υπολογισμού αλλάζει ριζικά και σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό θα υπολογίζονται τα κυβικά και η αξία του αυτοκινήτου σε κάποιες περιπτώσεις και συνδυαστικά.
«Είχαμε δύο επιλογές ή να επαναλάβουμε την περσινή κατάσταση και να βγουν εύκολα τα τέλη κυκλοφορίας ή να καθυστερήσουμε την έκδοση και να μεταφέρουμε φορολογικό βάρος από φθηνά και μικρά σε μεγάλα και ακριβά αυτοκίνητα» τόνισε ο Τρ. Αλεξιάδης.
Διευκρίνισε ωστόσο, πως ακόμη δεν είναι έτοιμος να πει κυβικά ή ποσά αξίας που θα επιφέρουν τις αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας.
«Δεν είναι δυνατό για ένα αυτοκίνητο 1.400 κυβικών που κάνει 30.000 ευρώ να μην πληρώνεται ούτε ένα ευρώ φόρος και να πληρώνει τέλος ένα δίλιτρο που αξίζει 3 και 4 χιλιάρικα» ανέφερε χαρακτηριστικά, δείχνοντας τις προθέσεις του υπουργείου.
Σε ό,τι αφορά στα υβριδικά αυτοκίνητα ή τα αυτοκίνητα με μικρούς ρύπους ο αναπληρωτής υπουργός ξεκαθάρισε πως «εάν έχουν μεγάλο κυβισμό ή είναι ακριβά θα φορολογηθούν».
Το υπουργείο θα επιχειρήσει να υπάρξει ελάφρυνση στα μικρού κυβισμού και μικρής αξίας αυτοκίνητα.
Τέλος, ο Τρύφων Αλεξιάδης είπε πως οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν τη μεθεπόμενη εβδομάδα, έτσι ώστε οι πληρωμές να ξεκινήσουν από τα τέλη Νοεμβρίου και να ολοκληρωθούν στα τέλη του έτους.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης