Τρίτη 12 Μαρτίου 2019


Εξελίξεις αναμενονται αυτή την εβδομάδα στο προεκλογικό σκηνικό της Ηλιούπολης.


Νωρίς το πρωί της καθαράς Δευτέρας, είδε το φως της δημοσιότητας άρθρο του Ενεργού Πολίτη Ηλιούπολης που ανέφερε πως οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Σεφτελής και Γιάννης Πούλος είναι προ των πυλών συνεργασίας με την παράταξη «ΗλιουπΌλοι Μαζί» του Γιώργου Χατζηδάκη.

Το ilioupolinews.gr επικοινώνησε με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Κώστα Σεφτελή, ο οποίος επιβεβαίωσε την επαφή με τον πρώην αντιδήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη δηλώνοντας πως η απόφασή του θα ληφθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, ο κύριος Σεφτελής ξεκαθάρισε πως ο ίδιος έχει βάλει δύο όρους που θα κρίνουν την πιθανή συνεργασία του με την νέα παράταξη, οι οποίοι έχουν να κάνουν αφενός με την διεύρυνση σε επίπεδο προσώπων αλλά και ορισμένες προγραμματικές θέσεις.

Ο κ. Σεφτελής ανέφερε στο ilioupolinews.gr πως ζήτησε αφενός «τη διεύρυνση της νέας παράταξης με νέα πρόσωπα αλλά και με άλλες πολιτικές ή δημοτικές δυνάμεις της πόλης, που δεν θα συνδέονται αποκλειστικά με τους αποχωρήσαντες από τη σημερινή δημοτική αρχή, αλλά και τη δέσμευση για τη δημιουργία ενός στρατηγικού σχεδίου για τα επόμενες δεκαετίες για την Ηλιούπολη, για σημαντικά ζητήματα της πόλης όπως της δημόσιας περιουσίας και της καλύτερης αξιοποίησης και εκμετάλλευσης της δημοτικής περιουσίας, η κατασκευή της Υπόγειας Σήραγγας Ηλιούπολης με τρόπο που να διασφαλίζει και την οριστική κατάργηση της διαμπερούς κυκλοφορίας της Αλίμου – Κατεχάκη από την πόλη, στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς, την αξιοποίηση και περιβαλλοντική ανάπτυξη του Υμηττού, με τρόπο που να τον καταστήσει Πρότυπο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης, συνδυαζόμενο με την ανάπτυξη και προβολή της πόλης μας, ενώ ζητά δεσμεύσεις πως η νέα δημοτική αρχή θα είναι πιο κοντά στους δημότες, στους φορείς και στις κινήσεις πολιτών της πόλης, κάτι που η σημερινή διοίκηση κάνει αποσπασματικά και επιλεκτικά».

Ο κ. Σεφτελής πάντως, ξεκαθάρισε με κατηγορηματικό τόνο πως δεν πρόκειται για ειλημμένη απόφαση, αλλά για σκέψεις τις οποίες έχει και τις οποίες έθεσε υπόψη του υποψηφίου Δημάρχου κ. Χατζηδάκη, ενώ η απόφαση του θα εξαρτηθεί από την διάθεση συνεργασίας της έτερης πλευράς.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια κίνηση που ανακατεύει την «προεκλογική τράπουλα», εάν λάβει κανείς υπόψη τη δημοτικότητα του κ. Σεφτελή. Υπενθυμίζεται πως ήταν ο πρώτος σε σταυρούς εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του 2014 και του 2010 στην Ηλιούπολη από την παράταξη του δημάρχου κ. Βαλασόπουλου.




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης