Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Προχωράμε μπροστά
Προχωράμε μαζί
Προχωράμε όλοι
φωτο από το site ilioupolinews.gr

Δυο μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, η πόλη βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο.


Πορεύεται με σύμμαχο τη καλή ρυμοτομία, τους ελεύθερους δημόσιους χώρους, το πράσινο και τις υποδομές προηγούμενων δεκαετιών.

Ο δήμαρχος επί 9 χρόνια παραμένει συγκεντρωτικός, αδιάλλακτος, εγωκεντρικός, χωρίς συνεργασίες, χωρίς συνθέσεις, χωρίς προοπτική.
Το ΕΝΑΚ αντιπάλεψε το 2010 «μόνο», «αβοήθητο» και καταδιωκόμενο τη νέα πραγματικότητα στη πόλη και δυστυχώς επαληθεύτηκαν πλήρως οι εκτιμήσεις μας.

Επιχειρήσαμε επί σειρά ετών να πείσουμε το αυτοδιοικητικό δυναμικό της πόλης πως είναι ανάγκη και επιθυμία των συμπολιτών μας να δημιουργηθεί ένα ευρύ, ενωτικό, δημοκρατικό, αυτοδιοικητικό κίνημα που θα ενώσει δυνάμεις και ενεργούς πολίτες για αλλαγή πορείας στη λειτουργία της πόλης.

Αντ’ αυτού εισπράξαμε μόνο προσωπικές εμμονές και κομματικές αυθεντίες. 

Για τους λόγους αυτούς ο επικεφαλής του ΕΝΑΚ Δημήτρης Πανταζόπουλος δήλωσε: 

1. Ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, προσθέτοντας μια ακόμα υποψηφιότητα στον ήδη απίστευτα υπερβολικό αριθμό υποψηφίων δημάρχων, χωρίς προοπτική κατακερματίζοντας τη πόλη και την προοπτική της. Ο Δημήτρης Πανταζόπουλος δηλώνει ότι παραμένει ενεργός, μάχιμος μαζί με το ΕΝΑΚ, δίπλα στους πολίτες και τα προβλήματα της πόλης, με καθαρό λόγο, δράσεις και πράξεις.

2. Το ΕΝΑΚ συνεχίζει τη δράση και την προσφορά του στην πόλη γιατί έχει αφήσει δυνατό τα χνάρι της δημιουργίας και της παρουσίας του στην πόλη. Έχει κερδίσει την εκτίμηση και την αποδοχή, της μεγάλης πλειοψηφίας των συμπολιτών μας που μας αναγνωρίζουν πολιτικό λόγο, ήθος, και αγωνιστικότητα

3. Το ΕΝΑΚ δεν κατέρχεται αυτόνομο στις εκλογές αλλά θα ενισχύσει κάθε προσπάθεια σύγκλισης, συνεργασίας και συνεννόησης σύμφωνα με τις θέσεις και το πρόγραμμα του.
Παίρνουμε θέση δημόσια σήμερα, όχι για να επηρεάσουμε πολίτες αυτόνομους που δεν ποδηγετούνται αλλά να αφήσουμε ανοικτή την προοπτική της ελπίδας και της αλλαγής.

Με την παράταξη ΗΛΙΟΥΠΟΛΟΙ – ΜΑΖΙ συνομολογήσαμε προγραμματική συνεργασία δεσμεύσεων, θέσεων και πολιτικής συμπεριφοράς που μπορεί να οδηγήσει σε ειλικρινή συνεργασία, συνεννόησης και συμπόρευσης που αποτελεί και καθολικό αίτημα των Ηλιοπουλιτών.

Από το ΕΝΑΚ προτείνονται σε πρώτη φάση οι παρακάτω υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια

-Βούτος Μάρκος
-Γεωργάκης Σταύρος
-Κούβελας Πέτρος
-Μαυρομάτη Κορνηλία
-Ξωφάκης Χαράλαμπος
-Παπαιωάνου Ελένη
-Πούλος Ιωάννης
-Ροδιτάκης Γεώργιος
-Τζούμαρης Ιωάννης
-Τσάκωνας Ιωάννης



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης