Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Παρουσία πλήθος κόσμου έγινε  η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας όπου  ο κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος ανακοίνωσε πως δεν  θα είναι στις επάλξεις της αυτοδιοίκησης ως υποψήφιος Δήμαρχος με τον Συνδυασμό της «ΕΝΑΚ».



Στο πιο κάτω βίντεο δείτε την ανακοίνωση του 

Στο βίντεο που ακολουθεί Μέρος της ομιλίας του Δημήτρη Πανταζόπουλου  (ΕΝΑΚ)«Απολογισμός & Δεσμεύσεις για την επόμενη μέρα».
Ενώ με ανακοίνωση που εξέδωσε το "Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα" επιβεβαιώνεται η αποχώρηση του από τις επόμενες Δημοτικές εκλογές της Ηλιούπολης. 
Ο Δημήτρης Πανταζόπουλος δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος, αλλά θα συνεχίσει μαζί με το ΕΝΑΚ την δράση, την λειτουργία και την συμμετοχή στην πόλη ως ένα ανεξάρτητο, κοινωνικό, προοδευτικό κίνημα με εκδηλώσεις, προτάσεις και θέσειςγια την Ηλιούπολη και τους κατοίκους της.


Ολόκληρη η ανακοίνωση:
« Επιβεβαιώθηκε αναμφισβήτητα ότι το ΕΝΑΚ, ένα κίνημα ενεργών πολιτών που ζούν, εργάζονται και προσφέρουν στην πόλη, θα έχει και δυναμική συνέχεια και δράση, γιατί ρίζωσε στην συνείδηση των πολιτών, γιατί άφησε δυνατό το χνάρι της παρουσίας, της προσφοράς και της αξιοπιστίας στην πόλη.


    Ο Δημήτρης Πανταζόπουλος  δήλωσε ότι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι  δεν έχουν δείξει μέχρι σήμερα ότι μπορούν να εμπνεύσουν, να δώσουν πυξίδα, ταυτότητα, προοπτική και λύσεις στα προβλήματα της πόλης.
 Το ΕΝΑΚ θα διαμορφώσει τη στάση του στις επόμενες δημοτικές εκλογές με βάση τα προγράμματα, δεσμεύσεις, αξιοπιστία και προσφορά στην πόλη.
 Δεσμευτικές προτάσεις για τις ανάγκες  και την προοπτική της πόλης, είναι :

1.    Άνοιγμα και λειτουργία του Δημοτικού Αναψυκτηρίου «Δ.Κιντής», Προφήτης Ηλίας και SportCafeμε δημοτικό έλεγχο, προσιτά για τους δημότες και τους φορείς της πόλης.
2.    Κυκλοφοριακή μελέτη και εφαρμογή στην πόλη που θα αντιμετωπίζει χρήσεις γης, υπερτοπική κυκλοφορία, γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση πεζών και οχημάτων.
3.    Καθαριότητα, αισθητική, πράσινο, επέκταση ανακύκλωσης με ενημέρωση, συμμετοχή και ευαισθητοποίηση των πολιτών.
4.    Αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας για τις ανάγκες Πολιτισμού, ΚΕΠ, ΚΑΠΗ, χωρίς ενοικιάσεις ιδιωτικών χώρων από τον Δήμο.
5.    Συμμετοχικός προϋπολογισμός και Τεχνικό Πρόγραμμα.
6.    Δημιουργία συνεταιριστικής  Δημοτικής επιχείρησης που θα στηρίξει σε δυναμικό παιδικούς σταθμούς, Δημοτική Συγκοινωνία, αναψυκτήρια, Κέντρο απεξάρτησης.
7.    Ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίωνκαι σχολείων, πυρασφάλεια, αντισεισμικός έλεγχος.
8.    Στήριξη νέων δημιουργών της πόλης. Οργάνωση και υποστήριξη από τον Δήμο, ετήσιου μαθητικού φεστιβάλ Σχολείων που θα αναδεικνύει τις δράσεις και τη συνεργασία της σχολικής κοινότητας.
9.    Οργάνωση, λειτουργία σύγχρονης και αποτελεσματικής δημοτικής συγκοινωνίαςμε τους τρείς σταθμούς Μετρό στην πόλη».
Η κριτική του κ. Πανταζόπουλου
Ο πρόεδρος της ΕΝΑΚ κ. Πανταζόπουλος έκανε αναφορά στα προβλήματα της πόλης τονίζοντας αναφέροντας το πράσινο, την καθαριότητα και το λειψό φωτισμό.
Επίσης μίλησε για τα εγκαταλελειμμένα δημόσια κτίρια την έλλειψη ταυτότητος της Ηλιούπολης και το λίγο προσωπικό που υπάρχει στο Δήμο ακόμη ο πρόεδρος της ΕΝΑΚ δεν παρέλειψε να επισημάνει τη μη σύνδεση με δημοτική συγκοινωνία της Ηλιούπολης με τους τρείς πλησιέστερους σταθμούς του μετρό.  
 Τέλος υπεργράμμισε ότι αν και διαφωνεί  σε πολλά πράγματα με τον Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο ότι έχει σταθερές απόψεις . Στο σημείο αυτό είπε ότι διαφωνεί με πολλούς από το περιβάλλον του Δημάρχου, οι οποίοι τον οδηγούν σε λανθασμένο δρόμο και αποφάσεις   

Παρευρέθηκαν :

Γιώργος Καμίνης, Δήμαρχος Αθήνας.
Νάντια Γιαννακοπούλου, υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ
Βασίλης Βαλασόπουλος, Δήμαρχος Ηλιούπολης.
Θεόδωρος Γεωργάκης, πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης.
Παρασκευάς Γιαννόπουλος, υποψήφιος βουλευτής ΝΔ.
Οι επικεφαλείς Κοκοτίνης, Ευσταθίου, Πίκουλα και Χατζιδάκης.
Δημοτικοί Σύμβουλοι Πούλος Γιάννης, Μπενάς Γιώργος,Αντύπας,  Καλαντίδης, Δουβή, Βιδάλης, Αντζινάς, Μπασούρης, αντιπροσωπεία των «Συνεργών»

Ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε χορευτικό από ποντιακό σύλλογο 




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης