Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ 


Τη Πέμπτη 21 Μάρτη από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα όταν έπεσε η γερανογέφυρα του συνεργείου αυτοκινήτων στο γκαράζ του δήμου, την ώρα που οι συνάδελφοι του συνεργείου (11 άτομα) επισκεύαζαν αυτοκίνητα καθώς και οι υπόλοιποι (εργάτες και οδηγοί).



Επειδή τα θαύματα δεν είναι παντοτινά και η υπομονή μας στέρεψε και τα εργατικά ατυχήματα μικρά ή μεγάλα τείνουν να γίνουν καθημερινότητα με απόφαση του Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ προκηρύσσουμε ΑΠΟΧΗ από τα καθήκοντα τη Πέμπτη 28 Μαρτίου από την έναρξη έως τη λήξη της βάρδιας στη καθαριότητα, το πράσινο και τα τεχνικά συνεργεία. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: 

1.   Τον έλεγχο όλων των εγκαταστάσεων στο Γκαράζ καθώς και των υπολοίπων χώρων εργασίας στο δήμο μας, καθώς και του μηχανολογικού εξοπλισμού, ώστε οι εργαζόμενοι να δουλεύουν σε ασφαλής συνθήκες εργασίας.

 2.          Την πλήρη διερεύνηση του ατυχήματος με απαντήσεις , όπως πότε έγινε τελευταία φορά συντήρηση στη γερανογέφυρα. 

3.         Την διεξαγωγή όλων των ιατρικών εξετάσεων και τον εμβολιασμό των εργαζομένων όπως προβλέπεται από το νόμο και τις ΣΣΕ, με κονδύλι στο προϋπολογισμό του δήμου. 

4. Τη χορήγηση των Μέσων Ατομικής Προστασίας για το 2018 σε όλους τους εργαζόμενους που προβλέπεται καθώς και τη διεξαγωγή διαγωνισμού για το 2019.

 5.         Να δοθεί λύση ΤΩΡΑ λύση ώστε να μην συσσωρεύονται λύματα στο πλυντήριο αυτοκινήτων, τα οποία αποτελούν άμεσο κίνδυνο για την υγεία των εργαζομένων. 

6.        Να δοθεί εντολή για την άμεση απομάκρυνση των συντριμμάτων- ογκωδών, εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων από τη το χώρο της μεταφόρτωσης και του γκαράζ, όπου έχει δημιουργηθεί μια μικρή χωματερή εις γνώση της δημοτικής αρχής και της υπηρεσίας. 

7.     Την επιστροφή και τοποθέτηση των εργαζομένων στις θέσεις εργασίας όπου προσλήφθηκαν. 

8.        Πρόβλεψη κονδυλίων για επισκευές και ανταλλακτικά του στόλου των οχημάτων. 9.  Αποδυτήρια για όλους τους εργαζόμενους. 

10.       Την επιμόρφωση της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας των εργαζομένων . Για όλα τα παραπάνω επανειλημμένα σας έχουμε διαμαρτυρηθεί εγγράφως ή και προφορικά σε συναντήσεις μας. Κάθε φορά εισπράτταμε από εσάς διαβεβαιώσεις για τη λύση των προβλημάτων. ΕΩΣ ΕΔΩ!!!

 Η υπομονή μας τελείωσε ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΡΑ


ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης