Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Πλούσια δράση στα social media με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας παρουσίασαν οι δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Ηλιούπολης.


Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook άρθρο της «Καθημερινής» για τις σουφραζέτες, τις πρωτεργάτριες του παγκόσμιου φεμινιστικού κινήματος, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την ημέρα.

Ανάρτηση έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Ευσταθίου.

O υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη «Η Πόλη Που Θέλω» Γαβριήλ Αραμπατζής, με μια εκτενή ανακοίνωσή του χαιρέτησε την παγκόσμια ημέρα, αναφέροντας πως «Η 8η Μαρτίου αποτελεί ημέρα τιμής και προβληματισμού».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη «ΗλιουπΌλοι Μαζί» Γιώργος Χατζηδάκης, έκανε τη διαφορά, αφιερώνοντας ολόκληρο τομέα του προγράμματος του στην αναβάθμιση της συμμετοχής των γυναικών στα κοινά της πόλης. Η ανάρτησή της παράταξης στα social media περιελάμβανε 7 προτάσεις προς αυτή την κατεύθυνση, με το σύνθημα «Μαζί με τη γυναίκα».

H λαϊκή συσπείρωση Ηλιούπολης, τίμησε την ημέρα μέσα από εκτενές άρθρο της επικεφαλής της παράταξης Αναστασίας Τσατσούλη, το οποίο φέρει τον τίτλο «Διεκδικούμε ό,τι μας ανήκει», στο οποίο αναπτύσσει τις θέσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ αλλά και της δημοτικής παράταξης που στηρίζεται από αυτό για τα δικαιώματα της γυναίκας. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

Τέλος, οι Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη, δημιούργησαν ένα video-αφιέρωμα στην παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, με τις υποψήφιες δημοτικές συμβούλους της παράταξης να μιλάνε on camera για τις σύγχρονες διακρίσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στην καθημερινότητα τους και αφήνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για την εξάλειψη τους.

ilioupolinews.gr


ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης