Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

  Στάθηκαν απέναντι στην Δημοτική Αρχή που, με όχημα τον εθνικισμό, επιχείρησε να αξιοποίηση την σημερινή παρέλαση για να αλιεύσει ψηφουλάκια, απαιτώντας από την φιλαρμονική να παραμερίσει το πρόγραμμα της και να κλείσει την παρέλαση με το εθνικιστικό τραγουδάκι «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα».


   Τα παιδιά αρνήθηκαν!!! Τότε οι μικροφωνικές πήραν μπροστά και παίζοντας τον «εθνικιστικό παιάνα» εξουδετέρωσαν το πρόγραμμα της Φιλαρμονικής!!!

   Ο νυν δήμαρχος της πόλης κος Βαλασσόπουλος απέδειξε και σήμερα ότι δεν έχει κανένα δισταγμό, στον τυχοδιωκτισμό. Κρατώντας ψηλά και σταθερά την σημαία του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, ανακάλυψε προσφάτως ότι η συμφωνία των Πρεσπών, που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με την σφραγίδα τους και με ανοιχτούς τους αλυτρωτισμούς, για το διαίρει και βασίλευε στην περιοχή, έχει φέρει αντίδραση άρα και ψωμί για  ψήφους.

    Γι αυτό και τούτες τις μέρες ντύνεται πατριώτης, εναλλάσσοντας το κουστούμι του κοσμοπολιτισμού με την φουστανέλα του εθνικισμού.

Οι δυο όψεις της αστικής τάξης που τις εναλλάσσει και πάντα με οδηγό τα κέρδη της. Το εθνικιστικό τραγουδάκι απλά το κερασάκι στην φαρέτρα του αστού πολιτικού νυν Δημάρχου  που βλέπει  το λαό ως πόπολο,  τυφλό και δεμένο στα γεωστατηγικά συμφέροντα της αστικής τάξης, έτοιμο  αν χρειαστεί να χύσει και το αίμα του για τα συμφέροντα της.


   Τα παιδιά της Φιλαρμονικής απέδειξαν ότι οι νέοι, οι καλλιτέχνες έχουν  γνώση, παλικαριά και κότσια. Εμείς να τους πούμε μόνο Μπράβο και να υποκλιθούμε μπροστά τους!!!


ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης