Δευτέρα 18 Απριλίου 2016


Κάτι… τρέχει στις σχέσεις μεταξύ της περιφερειάρχη Αττικής και του πρωθυπουργού, καθώς συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζουν ότι η Ρένα Δούρου δεν «βάζει πλάτη» στη μεγάλη μάχη που δίνει η κυβέρνηση.



Αυτό αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα το «Καρφί», σημειώνοντας παρ’ όλα αυτά, ότι η περιφερειάρχης ετοιμάζει τα επόμενα βήματα που θα την φέρουν πιο κοντά στην Κουμουνδούρου.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η κ. Δούρου, είχε πολύ κακές σχέσεις με τους υπόλοιπους ενοίκους  του Μαξίμου οι οποίοι συχνά-πυκνα υποστήριζαν ότι όχι μόνο είναι απούσα αλλά και ότι “χτυπάει” την κυβέρνηση οπότε βρει ευκαιρία και αυτό το κλίμα φαίνεται πως πέρασε και στον ίδιο τον πρωθυπουργό.
Παντως, οι πληροφορίες αυτές δεν προκαλούν έκπληξη εάν κάποιος λάβει υπόψη ότι έχουν προηγηθεί αντίστοιχα δημοσιεύματα για την πολιτική φιλία των Τσίπρα – Δούρου. Σε πρόσφατο άρθρο στα «Νέα» γινόταν λόγος για την ιδιότυπη «αγρανάπαυση» της Περιφερειάρχη, όπου όχι μόνο δεν έχει να επιδείξει έργο, αλλά επιπρόσθετα ότι έχει και βλέψεις διαδοχής στην ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα.
«Εξαφάνιση» της περιφερειάρχη Αττικής διαπίστωνε μια ακόμη ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα (η «Αγορά»), η οποία κατέγραφε επίσης «εσωκομματικές σπόντες για τη στάση της».
Και ακόμη, δεν πέρασε απαρατήρητη η σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης και συγκεκριμένα κατά του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορου Βερναρδάκη, που άσκησε η Ρένα Δούρου, η οποία με συνέντευξή της στην εφημερίδα Ναυτεμπορική, άφησε σαφείς αιχμές κατά της αδράνειας των μεταρρυθμίσεων στο Δημόσιο.
Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας το «Καρφί»:
karfi 1604 dourou tsipras
Διαβάστε την απάντηση της περιφερειάρχη Αττικής στα σχόλια που αναφέρονται στη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΩ : Δούρου: Η Αυτοδιοίκηση παραμένει ετεροδιοίκηση – Τι λέει για ΟΛΠ, Ελληνικό & ΣΥΡΙΖΑ
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr
















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης