Τρίτη 19 Απριλίου 2016


Το Σάββατο το βράδυ, 16 Απριλίου 2016 και ώρα 20:00, πραγματοποιήθηκαν στο φιλόξενο «στέκι» της Ένωσης Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης, το γνωστό «Βαγόνι», τα εγκαίνια της έκθεσης για τα 53 χρόνια λειτουργίας του Δήμου.


Ήταν το 1963 και η τότε Κοινότητα Ηλιούπολης, που ήταν ενσωματωμένη στην Κοινότητα Μπραχαμίου (Αγίου Δημητρίου), αφού είχε τον απαιτούμενο πληθυσμό, θεσμοθετήθηκε ως Δήμος.
Στη γλυκιά, ανοιξιάτικη βραδιά, ο περιβάλλον χώρος του «Βαγονιού» ήταν κατάμεστος από τους επισκέπτες της Εκδήλωσης, που θαύμαζαν τα εξαιρετικά εκθέματα των καλλιτεχνών. Εκεί έβλεπες τις ιστορικές εικόνες της εποχής να απεικονίζονται είτε σε ζωγραφικά έργα, είτε σε παλιές φωτογραφίες η και σε συνδυασμό και των δύο. Νόμιζες ότι βρισκόσουν σε εκείνη την παλιά και ανέμελη εποχή !!
Ανάμεσα στους πολλούς επισκέπτες μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλη Βαλασόπουλο, ο Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης κ. Κώστα Σεφτελή, τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης κ. Δημήτρη Καλαντίδη, τους Αντιδήμαρχους Δάφνης-Υμηττού, κ. Παναγιώτη Μηνακάκη, και Ηλιούπολης κ. Χρήστο Καλλαρύτη, τους Δημοτικούς Συμβούλους Δάφνης-Υμηττού, κα. Γεωργία Σκιαδοπούλου και κ. Κώστα Λιούτα, o Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της Ένωσης κ. Χρήστος Γιαννάκης, ο εκπρόσωπος του Ομίλου για την Ουνέσκο Πειραιώς και Νήσων κ. Βασίλειος Μόσχου, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλλιτεχνών, σχεδόν όλα τα μέλη της Ένωσης, πολλοί καλλιτέχνες και πάρα πολλοί φίλοι.
Η εκδήλωση για τα «53 χρόνια Δήμος Ηλιούπολης» θα συνεχισθεί στο Βαγόνι μέχρι την Κυριακή, 24-Απρ-2016 ενώ την Τετάρτη, 20-Απρ-2016 και ώρα 19:00 θα γίνει, στο Βαγόνι, Λογοτεχνική παρουσίαση.
Eκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ & ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Ο Πρόεδρος ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης