Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Με μεγάλη περηφάνια το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας συγχαίρει τον Σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και  καθηγητή Μαγειρικής του στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης κύριο  Χρήστο Άμαντο για ένα ακόμη μοναδικό επίτευγμα, το οποίο έρχεται να προστεθεί στη λαμπρή του σταδιοδρομία.

Όταν έχεις καθηγητές τέτοιου βεληνεκούς που "ταξιδεύουν" την ελληνική κουλτούρα σε όλο τον κόσμο, το αποτέλεσμα της επιτυχίας για τους σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας πρέπει να θεωρείται δεδομένο.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ελληνική αποστολή αλλά και στον δικό μας έλληνα Σεφ κύριο Χρήστο Άμαντο για την εκπροσώπηση στο Greek Gourmet Festival in Beijing”, όπου για ένα μήνα επιμελήθηκε το Ελληνικού μενού των προγραμματισμένων εκδηλώσεων  της διοργάνωσης.
Η καμπάνια είχε στόχο της, την ανάδειξη και τουριστική προβολή της Ελλάδας,  αξιοποιώντας την Ελληνική Κουλτούρα και Πολιτισμό, σε συνδυασμό με την Γαστρονομική μας κληρονομιά, παρουσιάζοντας έτσι ένα ολοκληρωμένο τουριστικό πακέτο στην τεράστια Κινεζική Αγορά. 
Ο Χρήστος Άμαντος στο Πεκίνο
Διατηρώντας για πάνω από μισό αιώνα ζωντανό το όραμα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, επενδύει στη γνώση , επιλέγοντας ΜΟΝΟ τους κορυφαίους επαγγελματίες εκπαιδευτικούς για την κατάρτιση και εκπαίδευση των σπουδαστών του.

Αν θες να ζήσεις κι εσύ την Κορυφαία εκπαιδευτική εμπειρία, τότε το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας …. αποτελεί Μονόδρομο στην Επιτυχία σου!
Πληροφορίες-Εγγραφές : Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου, Γλυφάδα
Τηλ.: 210 9640117 /210 9606008
http://www.iek-xini.edu.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης