Τρίτη 16 Ιουνίου 2015



Το μεγάλο ζητούμενο της κατάρτισης των στελεχών των δημόσιων οργανισμών έτσι ώστε να εξασφαλίζονται καλύτερες και αποτελεσματικότερες λειτουργίες, έρχεται να ικανοποιήσει, η Προγραμματική Σύμβαση Συνεργασίας με το τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά που ενέκρινε το Δ.Σ. του ΣΠΑΥ.

Πρόκειται για μια διαδικασία εξ αποστάσεων εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και κατάρτισης ατόμων που εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα στην προστασία του Υμηττού και ανήκουν στις τοπικές κοινωνίες των δήμων μελών του ΣΠΑΥ.

200 Εθελοντές Ομάδων Πυροπροστασίας, δημοτικά στελέχη πολιτικής προστασίας και διευθυντές σχολικών μονάδων των αντίστοιχων δήμων , θα καταρτιστούν σε θέματα διαχείρισης περιβάλλοντος, πολιτικής προστασίας και δημοτικής διοίκησης και οργάνωσης.

Έτσι ο ΣΠΑΥ εκσυγχρονίζεται αξιοποιώντας όλα τα κατάλληλα εργαλεία τεχνογνωσίας και οργάνωσης της σύγχρονης διοίκησης σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος.

Όλοι οι βασικοί συντελεστές προστασίας και αξιοποίησης του Υμηττού θα συντονιστούν με τους γενικούς στόχους, θα γνωρίσουν το πώς να λειτουργούν αποτελεσματικά μέσα σε μία σύγχρονη δομή πολιτικής προστασίας, ποιές είναι οι βέλτιστες πρακτικές πρωτοβουλιών που
μπορούν να αναπτύξουν και τελικά πως να αντιδράσουν αποτελεσματικά, συντονισμένα και άμεσα σε μια κατάσταση κρίσης.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ και Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος « ο Υμηττός είναι ο κήπος και η προστιθέμενη αξία των σπιτιών μας και της ποιότητας της ζωής μας. Οφείλουμε για την προστασία του και την περιβαλλοντική του ανάπτυξη να εξοπλιστούμε με όλα τα σύγχρονα επιστημονικά εργαλεία οργάνωσης και διοίκησης, έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι υπηρετούμε αυτόν τον σκοπό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Προγραμματική Σύμβαση Συνεργασίας με το τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά, βάζει το ΣΠΑΥ σε μια νέα εποχή που θα δώσει σε όλους μας τα εφόδια να είμαστε αποτελεσματικότεροι και στον Υμηττό την προστιθέμενη αξία που προσπαθούμε εδώ και πολύ καιρό να του προσδώσουμε».


 
 
 
 
 
 
 
 

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης