Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Μεγάλη επιτυχία καταγράφηκε για τον Ελληνικό Αθλητισμό και την Ηλιούπολη ειδικότερα, με την κατάκτηση της 3ης θέσης στα (-67) κ Νέων Γυναικών από την αθλήτρια του Α.Σ. ¨ΘΡΙΑΜΒΟΣ¨ Ηλιούπολης Αναστασία – Χριστίνη ΔΕΛΗΔΗΜΗΤΡΗ, όπου ως μέλος της Εθνικής Ομάδας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ αγωνίστηκε στο 5ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (-21) ετών, που διεξήχθη στο Ίνσμπουργκ /Αυστρία από τις 26 - 29/09/2014.


Η αθλήτρια του Συλλόγου, αν και μόλις 18 ετών, τη 1η ημέρα των αγώνων Πέμπτη 26/09/2014, πήρε το Χάλκινο μετάλλιο μετά από τρεις πολύ δυνατούς αγώνες. Στους δύο πρώτους από αυτούς, νίκησε αντίστοιχα στα σημεία τη Κύπρια αθλήτρια Νικόλ ΚΑΣΟΥΛΗ 13-3 και την Σουηδέζα Maja LINDBERG 6-2, ενώ στο τρίτο έχασε, μετά από δραματική εξέλιξη, 6-4 από το φαβορί της κατηγορίας και πολύ έμπειρη αθλήτρια τη Πολωνέζα Katarzyna LIS.
Τόσο η οικογένεια και οι συναθλητές της, όσο και ο Δάσκαλος-Προπονητής της g.master Κων/νος ΚΑΛΟΥΔΗΣ υποδέχθηκαν πανευτυχείς την επιτυχία αυτή. «Πέραν του ότι πρόκειται αντικειμενικά για μεγάλο ταλέντο, τα στοιχεία εκείνα που έφεραν τη μεγάλη αυτή διάκριση για την Αναστασία ήταν η συνέπεια, η εργατικότητα και η αυταπάρνηση που έδειχνε σε κάθε προπόνηση τα τελευταία 3 χρόνια ανεξάρτητα από δυσκολίες, τραυματισμούς, διάβασμα του σχολείου, αφού ήταν μαθήτρια της Γ’ Λυκείου», ανέφερε σχετικά ο Προπονητής της.
Να σημειωθεί ότι τα (-67)κ Γυναικών είναι Ολυμπιακή Κατηγορία, γεγονός που καθιστά ακόμα μεγαλύτερη τη διάκριση αυτή, αφού θεωρείται δεδομένο ότι όποια αθλήτρια συμμετέχει στην κατηγορία αυτή, έχει σαν απώτερο στόχο και δουλεύει για αυτόν, τη συμμετοχή της δηλαδή σε επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Στόχος αθλήτριας και προπονητής είναι η παραμονή σε ορθή τροχιά προόδου, όπου μέσα από σκληρή δουλειά και σωστό προγραμματισμό συμμετοχής σε επόμενα πρωταθλήματα να συλλέξει εμπειρίες, διακρίσεις και βαθμούς, ώστε να ανέβει θέσεις στη κατάταξη της Παγκόσμιας Λίστας με τις αθλήτριες της κατηγορίας της. Αυτό θα είναι το πρώτο αλλά ουσιαστικό βήμα πιθανής συμμετοχής της σε επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Βέβαια οι συμμετοχές σε Διεθνείς Αγώνες κοστίζουν αρκετά (εξαρτάται και από τον προορισμό), αφού πλέον οι αθλητές καλύπτουν μόνοι τους το κόστος μετακίνησης, διαμονής, διατροφής, παράβολο αγώνων. «Μακάρι να μπορούσε να βρεθεί μία οικονομική υποστήριξη από κάποιο φορέα ως χορηγό, για να βοηθήσει τη προσπάθεια της Αναστασίας. Ο Σύλλογος δυστυχώς δεν επιχορηγείται με κάποιο ανάλογο ποσό, ενώ η οικογένεια της έχει γονατίσει οικονομικά και πραγματικά ένας Θεός γνωρίζει πως καταφέρνουμε να συμμετάσχει στις ελάχιστες διοργανώσεις. Αυτό όμως από μόνο του δεν φτάνει», συμπληρώνει ο κ. ΚΑΛΟΥΔΗΣ.
Συγχαρητήρια στην Αθλήτρια και την οικογένεια της. Πολλά συγχαρητήρια στο ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου ¨ΘΡΙΑΜΒΟΣ¨ Ηλιούπολης και ειδικά στο Προπονητή της g.master Κων/νο ΚΑΛΟΥΔΗ, για τη μεθοδική & στοχευόμενη πολυετή προσπάθεια, ευχόμενοι ταυτόχρονα να ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες για ανεύρεση κάποιου χορηγού-υποστηρικτή της προσπάθειας συμμετοχής σε επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αναστασίας.             


 πηγη
                                                                


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης