Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΡΦΥΡΑ


Επίσημα παρελθόν από την γυναικεία ομάδα του ΟΠΕ Ρεθύμνου αποτελούν οι Άννα Σαλούστρου και Γεωργία Ξαγοραράκη, οι οποίες θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν σε Ηλιούπολη και Πορφύρα, αντίστοιχα. Οι δύο αθλήτριες είχαν αποχωρήσει κατά την διάρκεια της χρονιάς από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, βρίσκοντας «στέγη» τελικά μακριά από την Κρήτη.



Το παράδειγμα της Στέλλας Λαγουδάκη (μετεγγράφηκε στον Παναθηναϊκό) ακολούθησαν οι δύο αθλήτριες, με την 31χρονη κεντρικό να υπογράφει στην Ηλιούπολη, συνεχίζοντας την καριέρα της στην Α1 κατηγορία, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα της Αττικής. «Η Άννα Σαλούστρου θα ενισχύσει το κέντρο της ομάδας μαζί με την Όλγα Μαλουσάρη. Η Άννα που είναι γεννημένη το 1985 έχει ύψος 1.88 και έχει περάσει από διάφορες καταξιωμένες ομάδες τα τελευταία χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Κτησιφώντα Παιανίας και στη συνέχεια πέρασε από την ΑΕ Κομοτηνής, το Μαρκόπουλο, Ρέθυμνο, Χαλάνδρι και Πανναξιακό».
Η Σαλούστρου πριν από το ολιγόμηνο πέρασμα της από τον ΟΠΕΡ είχε αγωνιστεί σε Πανναξιακό (2014/15), Χαλάνδρι (2013/14), ΟΠΕΡ (2010-2013), Μαρκόπουλο (2009/10), Κτησιφώντα (2007/09), Κομοτηνή (2006/07), Κτησιφώντα (1999-2006).
Επίσης, η πρώην «κυανοκίτρινη» πασαδόρος, Γεωργία Ξαγοραράκη, θα συνεχίσει την καριέρα της στην Α2 και στον 2ο υποόμιλο, φορώντας την φανέλα του Πορφύρα. Να υπενθυμίσουμε πως ο Πορφύρας αγωνίστηκε πέρυσι για πρώτη φορά στην Α1, τερματίζοντας στην τελευταία θέση, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στην 2η τη τάξει διοργάνωση. Για αυτόν τον λόγο έψαχνε μία έμπειρη παίκτρια που θα τον βοηθήσει να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία, βρίσκοντας την στο πρόσωπο της Ηρακλειώτισσας αθλήτριας. Έτσι λοιπόν, χθες η ομάδα από τον Πειραιά ανακοίνωσε την απόκτηση της μαζί με την Ιλιόνη Κελεσίδη. «Από σήμερα, πρώτη ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, η οικογένεια του βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας καλωσορίζει δύο νέα μέλη της, τις αθλήτριες Γεωργία Ξαγοραράκη και Ιλιόνη Κελεσίδη, οι οποίες εντάσσονται στην γυναικεία ομάδα μας, ενισχύοντας την για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Ευχόμαστε τα καλύτερα και στις δύο αθλήτριες και πάνω από όλα να έχουν την υγεία τους. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι έρχονται με την καρδιά και την ψυχή τους στον Πορφύρα, υπερήφανες που θα φορούν τη φανέλα της ομάδας που έχει ξεχωρίσει με την δική της, αληθινή, ταυτότητα της σταθερότητας, της συνέπειας και της συνέχειας στο χρόνο. Ευχαριστούμε για την συνεργασία τον Κωστή Ψαρουδάκη από τον ΟΠΕΡ και τον Χρήστο Σύλλα από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδελφείας.»». Η 24χρονη αθλήτρια από την Μεσσαρά είχε αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην Σαντορίνη αλλά και στον ΓΑΣ Μεσσαράς. Να σημειώσουμε πως είναι η δίδυμη αδερφή της Βαρβάρας Ξαγοραράκης που με την σειρά της αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Ρεθυμνιώτικη ομάδα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αποτελέσει και εκείνη παρελθόν, καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον Πανναξιακό.
Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του ΟΠΕ Ρεθύμνου δείχνει να αποδυναμώνεται αρκετά ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου που θα την βρει στην Α2 κατηγορία και στον Α’ υποόμιλο. Βέβαια, η αντεπίθεση στο μεταγραφικό μέτωπο δεν έχει ξεκινήσει ακόμη για την Ρεθυμνιώτικη ομάδα, αφού όπως μας έχει συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, «χτυπάει» πάντα στο τέλος.
«ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ» Ο ΖΟΥΠΑΝΗΣ
Ένα πολύ σημαντικό «βήμα» στην καριέρα του πραγματοποίησε ο πετοσφαιριστής, Νίκος Ζουπάνης, ο οποίος την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού, όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα του Πειραιά. «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Ζουπάνη.
Ο Νίκος Ζουπάνης είναι γεννημένος στις 18 Μαρτίου 1989, έχει ύψος 2,02 και αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου».
Ο καινούριος διαγώνιος των «ερυθρόλευκων» είχε ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του ΟΠΕΡ την σεζόν 2014/15 στην Α2, ενώ έχει περάσει από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μου δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο και καλά οργανωμένο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός. Οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί και αφορούν την κατάκτηση όλων των διοργανώσεων που θα συμμετάσχουμε. Για μένα είναι μια πρόκληση να αγωνιστώ σε αυτό το επίπεδο στο volley σάλας και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ

πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ




 ΠΗΓΗ




Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης