Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020


 Η Ηλιούπολη πρωτοστατεί στο πνεύμα εθελοντισμού για όλους,  για το λόγο  αυτό όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Χατζηδάκης Γιώργος -  Ως δημοτική αρχή προχωρήσαμε στην συγκρότηση της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού και στην ίδρυση της «Κυψέλης Εθελοντισμού».   


Ολόκληρη η Ανακοίνωση:  


«Αγαπητοί συνδημότες,

Η  «Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού» είναι μια γιορτή για το πνεύμα του εθελοντισμού και για όλους εκείνους που πιστεύουν στο να προσφέρουν τον χρόνο και το πάθος τους προκειμένου να αλλάξουν τον κόσμο γύρω τους.

Ο εθελοντισμός αποτελεί για εμάς βασική αξία σε μια κοινωνία ενεργών πολιτών, που ευνοεί συνέργειες για ανιδιοτελείς κοινούς σκοπούς και ενδυναμώνει στην πράξη την αλληλεγγύη και την κοινωνική συνοχή.

Ως δημοτική αρχή προχωρήσαμε στην συγκρότηση της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού και στην ίδρυση της «Κυψέλης Εθελοντισμού», που είναι το στέκι των εθελοντών, με στόχο την δημιουργία, την ενίσχυση και τον καλύτερο συντονισμό μιας ολοένα και μεγαλύτερης ομάδας εθελοντών.

Μέσα στις συνθήκες της πανδημίας, πολλοί εθελοντές συνέδραμαν στην στήριξη και εξυπηρέτηση αδύναμων και ευπαθών συμπολιτών, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και είμαστε βέβαιοι πως όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε ότι η Ηλιούπολη είναι ένας Δήμος Εθελοντικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης.

Σας καλώ να συμπληρώσετε την παρακάτω αίτηση και να γίνεται μέρος της κοινής προσπάθειας.

Γίνε εθελοντής εδώ

https://forms.gle/Ap1bhn2RuqgUenG29 



Όλοι μαζί για την Ηλιούπολη.


Γιώργος Χατζηδάκης

Δήμαρχος Ηλιούπολης»


 



#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ


Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια #Σχεδίαση, #Κατασκεύη, #Φιλοξενία, #Υποστήριξη, #Ιστοσελίδων,#Υποστήριξη_SERVES, #Όνομα_Χώρου, #DOMAIN, #Coogle_Adwords, #SEO, #Service_Η/Υ, #Service_Καμμένων_Laptop #Αναλώσιμα, #Αναβαθμίσεις, #Εμπόριο_Ηλεκτρονικών_Ειδών #Σχεδίαση, #Κατασκεύη, #Φιλοξενία, #Υποστήριξη, #Ιστοσελίδων,#Υποστήριξη_SERVES, #Όνομα_Χώρου, #DOMAIN, #Coogle_Adwords, #SEO, #Service_Η/Υ, #Service_Καμμένων_Laptop #Αναλώσιμα, #Αναβαθμίσεις, #Εμπόριο_Ηλεκτρονικών_Ειδών
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης