Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020




Αυτό τονίζει η Δημοτική Σύμβουλος της Ηλιούπολης που εξελέγη με την παράταξη «Η Πόλη που Θέλω» και υπογραμμίζει:

 

Η υποβάθμιση της πόλης μας -που άρχισε αρκετά χρόνια πριν συνεχίζεται, και ο νέος προϋπολογισμός του Δήμου δεν θεραπεύει την κατάσταση αυτή. Η διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων απαιτεί μία καλύτερη προετοιμασία από την Δημοτική αρχή και αυτό γιατί :

1)Σπαταλούνται τα κονδύλια σε έργα που δεν βοηθούν την επίλυση  των κοινωνικών αναγκών, την ικανοποίηση των προβλημάτων των αδύνατων κοινωνικών ομάδων (Ηλικιουμένους, ΑΜΕΑ ) και  δεν τυγχάνουν της φροντίδας που πρέπει αυτό την δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Κάποια βήματα προόδου φαίνονται ευτυχώς στο τομέα της Φιλοζωίας!

2)Ο φωτισμός και η καθαριότητα παραμένουν δισεπίλυτα προβλήματα με αποτέλεσμα να έχει χάσει η Ηλιούπολη την παλιά της Αίγλη, είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από εκείνη των Δήμων Ελληνικού - Αργυρούπολης ,  Γλυφάδας  και να φαινόμαστε  ο «φτωχός ως ο συγγενής» των Νοτίων Προαστίων!!

3) Δεν δίνεται η προσοχή που αρμόζει προς το λιανεμπόριο και τα καταστήματα γενικότερα. Λείπουν οι κατάλληλες συνθήκες για να αυξηθεί η αγορά των προϊόντων που χρειάζεται η Ηλιούπολη. π.χ Περιμέναμε καλύτερα αποτελέσματα από τον διαγωνισμό μίσθωσης στολιδιών 74.500 όταν μάλιστα υπάρχουν χιλιάδες αντίστοιχα στολίδια στις αποθήκες του Δήμου, και γενικά οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί με κόστος 20.000.δεν δημιουργούν  το κατάλληλο γιορτινό κλίμα ώστε να ενισχυθεί η τοπική αγορά.

Η Αλεξάνδρα Καραχάλιου έβαλε υποψηφιότητα για πρώτη φορά κ εξελέγει με την «Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ»  -της οποίας ηγείται ο κ. «Γαβριήλ  Αραμπατζής»  γιατί πιστεύει ότι τα οράματα του για την πόλη μας είναι παρόμοια με τα δικά της .Ένας ακόμα λόγος της επιλογής αυτής είναι οτι το Στελεχιακό Δυναμικό της παράταξης είναι νέοι ,όχι μόνο ηλικιακά ,αλλά και στις ιδέες,  με γνώμονα την καινοτομία κ την προσφορά στην πόλη.

Στην συνέντευξη η κ. Καραχάλιου εξέφρασε την λύπη της για τους Βουλευτές του Τομέα Β Αθήνας που δεν είναι όσο πρέπει κοντά στους πολίτες να ακούσουν τα προβλήματα τους ,να προτείνουν ή και να διεκδικήσουν το καλύτερο αποτέλεσμα για  αυτούς και για την πόλη μας.

Κλείνοντας δεν παρέλειψε να ευχηθεί στους συμπολίτες της

ΥΓΕΙΑ ,ΑΦΘΟΝΙΑ,Κ ΚΟΙΝΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

Ανάρτηση από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΣΦΥΓΜΟΣ» ΤΕΥΧΟΣ 81 Δεκέμβριος  2020  



 



#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ


Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια #Σχεδίαση, #Κατασκεύη, #Φιλοξενία, #Υποστήριξη, #Ιστοσελίδων,#Υποστήριξη_SERVES, #Όνομα_Χώρου, #DOMAIN, #Coogle_Adwords, #SEO, #Service_Η/Υ, #Service_Καμμένων_Laptop #Αναλώσιμα, #Αναβαθμίσεις, #Εμπόριο_Ηλεκτρονικών_Ειδών #Σχεδίαση, #Κατασκεύη, #Φιλοξενία, #Υποστήριξη, #Ιστοσελίδων,#Υποστήριξη_SERVES, #Όνομα_Χώρου, #DOMAIN, #Coogle_Adwords, #SEO, #Service_Η/Υ, #Service_Καμμένων_Laptop #Αναλώσιμα, #Αναβαθμίσεις, #Εμπόριο_Ηλεκτρονικών_Ειδών
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης