Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

 


Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ηλιούπολης καταγγέλει την απαράδεκτη στάση του Διευθυντή Εκπαίδευσης Α΄ Διεύθυνσης Π.Ε. Αθήνας  


και καλεί τα μέλη σε νέα Παράσταση Διαμαρτυρίας την Πέμπτη 1/10 στις 15.00, ζητώντας να παρθούν τώρα μέτρα.

Ολόκληρη η Ανακοίνωση του Συλλόγου «Μ. Παπαμαύρος»:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ  Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ!

ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΕΜΠΤΗ  1/10 ΣΤΙΣ 3.00 Μ.Μ.

ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Τέλη Σεπτέμβρη και σε κανένα σχολείο δε μπορεί να βγει πρόγραμμα ακόμα γιατί υπάρχουν πολλά κενά, η καθαριότητα δεν έχει εξασφαλιστεί παντού και κανένα μέτρο στήριξης της λειτουργίας των σχολείων εν μέσω πανδημίας δεν έχει παρθεί, παρά το ότι τα εκπαιδευτικά σωματεία έγκαιρα έχουμε καταθέσει συγκεκριμένο πλαίσιο.

Ζητώντας συγκεκριμένες απαντήσεις, οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. Α΄ Αθήνας προχωρήσαμε την Πέμπτη 24/9 σε Παράσταση Διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης. Δυστυχώς ο Διευθυντής Εκπαίδευσης, παρά το ότι ήξερε την προγραμματισμένη κινητοποίηση, έλειπε προφασιζόμενος συγκεκριμένο ραντεβού στο Υπουργείο. Καταγγέλλουμε αυτή την απαράδεκτη κι απαξιωτική προς τα εκπαιδευτικά σωματεία στάση του!

Συναντηθήκαμε με την αναπληρώτρια Διευθύντρια και υπεύθυνη εκπαιδευτικών θεμάτων, η οποία είπε ότι «θα διαβιβάσει» τα αιτήματα των σωματείων. Εμείς όμως ζητάμε απαντήσεις, γι’ αυτό καλούμε σε νέα Παράσταση Διαμαρτυρίας, Πέμπτη 1/10 στις 15.00, ζητώντας να παρθούν τώρα μέτρα, ώστε:

— Να καλυφθούν τώρα όλα τα κενά εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων στα σχολεία!!!

— Μαζικά και επαναλαμβανόμενα τεστ με έξοδα και ευθύνη του κράτους. Άμεση παρέμβαση σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων σε εργαζόμενο στο σχολείο ή σε μαθητή.

— Αύξηση του προσωπικού καθαριότητας με μόνιμη σχέση εργασίας, ώστε να μπορούν να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των σχολείων.

— Μείωση των μαθητών ανά τμήμα, το πολύ στους 15 και ανάλογα με το μέγεθος της αίθουσας, έτσι ώστε να μπορούν να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.– Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών και τοποθέτηση στη διάθεση του σχολείου τουλάχιστον ενός επιπλέον δασκάλου και των αντίστοιχων ειδικοτήτων για την κάλυψη έκτακτων αναγκών στα σχολεία, που προκύπτουν από τις αυξημένες ανάγκες της εποχής, αλλά και από την υπερδεκαετή αδιοριστία που φέρει τη σφραγίδα όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων και της τρέχουσας.

— Δημιουργία σχολιατρικής υπηρεσίας (με έναν νοσηλευτή/τρια ανά σχολείο), που θα έχει την ευθύνη για τον έλεγχο λειτουργίας των σχολείων αλλά και τη διαχείριση των κρουσμάτων.

Την Πέμπτη στην Παράσταση, ζητάμε συνάντηση με τον Διευθυντή Εκπαίδευσης Α΄ Διεύθυνσης Π.Ε. Αθήνας και θέλουμε συγκεκριμένες απαντήσεις για το τι θα κάνει σχετικά με τα παραπάνω αιτήματα!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Η. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χήρα    Αγαθή                                      Παρίντα Ηλέκτρα


 


 



ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ, Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών, Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Διαδικτυακό_Φροντιστήριο_Γκοντέβας Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων Μπαμπαλης Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ SO EASY :Κέντρο  Ξένων Γλωσσών – Φροντιστήριο,  Εκπαίδευση Για Παιδιά - Μεγάλους & Φοιτητές Γερμανικό  Φροντιστήριο  Γλυφάδας,  Ελένη  Ευστρατιάδου  Κεράνη ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΕΚΑΠΙΔΕΥΤΗΡΙΟ Ξένες Γλώσσες- Υπολογιστές & Κέντρο δια βίου μάθησης


Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης