Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

 Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 Ώρα έναρξης: 21.00


Αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες, άνθρωποι που περπάτησαν μαζί του, θυμούνται και τραγουδούν αγαπημένα κομμάτια του Θάνου.

Ο Θάνος Μικρούτσικος έντυσε με τη μουσική του τις τελευταίες δεκαετίες της ιστορίας του τόπου, έγραψε τραγούδια που σφράγισαν την καθημερινότητα πολλών ανθρώπων,τραγούδια που συνδέθηκαν με γέλια, δάκρυα, όνειρα κι αγώνες.

 Ο ίδιος δεν επαναπαύτηκε ποτέ αλλά επέμενε ότι «καθήκον μας είναι να ξανακάνουμε γοητευτική την εικόνα του κόσμου που θέλουμε να πάμε.Με τη μουσική του υπήρξε συνοδοιπόρος στις λύπες, στις χαρές, στα καθημερινά, στα δύσκολα, στη δουλειά και στο ταξίδι. Μοιράστηκε μέσα από τους ήχους του το όνειρο ενός καλύτερου κόσμου. Κι αν ο ίδιος δεν θα είναι με τη φυσική του παρουσία πάνω στη σκηνή, τα τραγούδια θα συνεχίσουν να μας ενθαρρύνουν, να μας συντροφεύουν. 

Τα τραγούδια θα είναι πάντα εδώ. Να μας αποκαλύπτουν τα κρυμμένα και τα θαύματα. Κι ίσως το πιο ωραίο.Τραγούδι θα είναι αυτό που ως το τέλος θα αντέχει στον χρόνο και κάθε φορά θα φαντάζει νέο αφού θα μοιράζεται με τον καθένα από μας μια υπόσχεση ευχή: «Κι αυτό που θέλω να σου πω το πιο όμορφο απ ́ όλα δεν στο  ́χω πει ακόμα»Γιατί η ιστορία δεν γίνεται σιωπή. Γιατί ο μόνος τρόπος που θα ήθελε ο Θάνος να τον θυμόμαστε είναι μέσα από το έργο του, τραγουδώντας τους ποιητές που τόσο αγάπησε. Θα ακουστούν τραγούδια του συνθέτη όπως : Δεν είμαι άλλος, O Άμλετ της σελήνης, Ελένη, Πάντα γελαστοί, Ερωτικό, Ρόζα.

Μια συναυλία-αφιέρωμα στον Συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο

τον συνθέτη της καρδιάς μας

Ερμηνεύουν :

Χρήστος  Θηβαίος 

Κώστας  Θωμαΐδης

Ρίτα Αντωνοπούλου

 

Δ/νση ορχήστρας: Θύμιος Παπαδόπουλος


Είσοδος: 10€, προπώληση 8€.Ηλεκτρονική προπώληση: Viva.gr

Πληροφορίες: 210 9940699
www.politismos-ilioupoli.gr

 
Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής»,
Γαρδίκη & Σμόλικα, Ηλιούπολη, τηλ. 210 9923840.
 
Προπώληση εισιτηρίων:
Παράλληλα με τους τρόπους και τα σημεία προπώλησης που έχει επιλέξει κάθε εταιρεία παραγωγής, θα πραγματοποιείται προπώληση για όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, από την Δευτέρα 24 Αυγούστου και στο  βιβλιοπωλείο «Περί Βιβλίου» (Ελ. Βενιζέλου 138, 210 9946717), από  Δευτέρα έως Σάββατο, ώρες καταστημάτων.
Τις ημέρες των εκδηλώσεων,  το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Ηλιούπολης «Δ.Κιντής» θα είναι ανοιχτό από  τις 19:30, και θα διαθέτει εισιτήρια αποκλειστικά για την εκδήλωση της ημέρας.


Η πρόσβαση στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης "Δημήτρης Κιντής" εξυπηρετείται από τις παρακάτω γραμμές του ΟΑΣΑ, που πραγματοποιούν στάσεις  πολύ κοντά στο Θέατρο:

  • Γραμμή 237 (αφετηρία Μετρό Δάφνης), στη στάση Νησάκι ή στη στάση Αστυνομία ή στη στάση Σχολεία (προς Δάφνη)
  • Γραμμή 140 (αφετηρία Πολύγωνο), στάση Τέρμα στην Πλατ. Παλαιών Πατρών Γερμανού-ΙΚΑ
  • Γραμμή 201 (Μετρό Αγίου Δημητρίου), στάση Τέρμα στην Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού-IKA

Δωρεάν μεταφορά από το Μετρό Ηλιούπολης:
Καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, το Δημοτικό Λεωφορείο θα είναι σταθμευμένο, από τις 20:30, στον παράδρομο της Λ. Βουλιαγμένης, στην Β’ Είσοδο Ηλιούπολης κάτω από το Μετρό Ηλιούπολης, με προορισμό το Θέατρο. Μετά τη λήξη της εκδήλωσης,  θα μεταφέρει τους θεατές στον ίδιο σταθμό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 9940699

 Μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση του Covid-19

H χρήση μη ιατρικής μάσκας, κατά την είσοδο και μέχρι την τοποθέτηση κάθε θεατή στη θέση του καθώς και κατά την έξοδό του, είναι υποχρεωτική.
Οι θεατές θα πρέπει να προσέρχονται στο Θέατρο νωρίς,  ώστε να αποφεύγονται φαινόμενα συνωστισμού, να διατηρούν απόσταση 1,5 μέτρου τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδό τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των ταξιθετών.

Ο Πρόεδρος

Δημήτρης Πανταζόπουλος


 



ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Διαδικτυακό_Φροντιστήριο_Γκοντέβας Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων Μπαμπαλης Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ


Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης