Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

 


Ενημερώνουμε όλους τους κατοίκους της Ηλιούπολης, ότι:


• Η διαπιστωμένη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας, πριν ακριβώς ανοίξουν τα σχολεία,
• η διαφαινόμενη ολιγοήμερη αναβολή έναρξης της σχολικής χρονιάς στα Δημοτικά σχολεία, για να γίνει δυνατός ο εφοδιασμός με μάσκες, αυτό το πρωτοφανές μέτρο ασφαλείας και
• η γενικότερη επιθυμία όλων μας να αποφευχθούν δυσάρεστες υγειονομικές εξελίξεις στην πόλη μας, μας υποχρεώνουν, να αντιμετωπίσουμε την έναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων με σκεπτικισμό, με συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης που έχουμε όλοι μας, για επιτυχή έκβαση στην αναμέτρηση με την απειλή του «Covid-19» και μάλιστα προς τα νέα παιδιά της πόλης, που κύρια συμμετέχουν στις αθλητικές δραστηριότητες.


Για τους παραπάνω λόγους, η αθλητική δραστηριότητα των συλλόγων στην πόλη μας σε ανοιχτά γυμναστήρια, θα ξεκινήσει από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020, με πλήρη εφαρμογή των οδηγιών του ΕΟΔΥ και των πρωτοκόλλων ασφαλείας.


Εξαιρούνται οι υποδομές ηλικίας 6-14 ετών, που αθλούνται σε κλειστές αίθουσες στα Α, Β και Γ’ Αθλητικά Κέντρα Ηλιούπολης , τα οποία θα ανοίγουν σταδιακά, ανάλογα με τις εξελίξεις των δεδομένων της πανδημίας.


Τα Γυμναστήρια των σχολείων και οι αθλητικές δραστηριότητες σε αυτά, αυτονόητα θα ξεκινήσουν την ημέρα έναρξης των Σχολείων.


Όλη η σχολική και αθλητική κοινότητα της πόλης, θα πρέπει να αντιμετωπίσει ενωμένη, με υπευθυνότητα και σε πλήρη συνεργασία με τον Δήμο και τον ΠΑΟΔΗΛ την κατάσταση αυτή, όπως ακριβώς απαιτείται από την σοβαρότητά της.


Η δημοτική αρχή παραμείνει για λόγους αρχής στο πλάι των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της πόλης και σε ανοιχτό διάλογο μαζί τους, με πλήρη συναίσθηση του καθήκοντος προς την πόλη, για την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών.

 

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης

 

Γιώργος Χατζηδάκης

Ο Πρόεδρος ΠΑΟΔΗΛ

 

Δημήτρης Πανταζόπουλος 

 


 



ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Διαδικτυακό_Φροντιστήριο_Γκοντέβας Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων Μπαμπαλης


Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης