Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

 

Τα ΚέντραΞένων Γλωσσών Γιαννοπούλου ξεχωρίζουν με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που προτείνουν  για την εκμάθηση της κάθε γλώσσας, βασιζόμενο στους έμπειρους καθηγητές και τη χρήση πολυμέσων και διαδραστικών πινάκων (Interactive White Boards).

Προσφέρουμε εξειδικευμένα προγράμματα, προσανατολισμένα στις ανάγκες νηπίων, εφήβων και ενηλίκων.

Τόσο οι ευρύχωρες, μοντέρνες αίθουσές μας, όσο τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα αλλά και το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό μας, μας επιτρέπουν απόλυτη ευελιξία, ταχύτητα και κυρίως την εξατομικευμένη, ομοιογενή διαμόρφωση τάξεων. Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γιαννοπούλου είμαστε σε θέση να σχηματίζουμε όλο το χρόνο τμήματα ενηλίκων, εντατικά και μη,  διαμορφώνοντας ομάδες με άξονα το στόχο, το χρόνο κι επίπεδο του κάθε ένα από τους σπουδαστές μας. Όπως ακριβώς οι καθηγητές μας αξιολογούνται αδιάλειπτα, έτσι και οι σπουδαστές μας γνωρίζουν πως έχουν πάντοτε στο πλευρό τους επαγγελματίες της ξένης γλώσσας που τους υποστηρίζουν, τους ενθαρρύνουν, τους εμπνέουν και προλαβαίνουν τις αδυναμίες και τις ελλείψεις τους έγκαιρα κι αποτελεσματικά. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε τη σωστή εκμάθηση της ξένης γλώσσας: Στο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Γαννοπούλου ο σπουδαστής μαθαίνει να μιλά, να εκφράζεται και να σκέφτεται πάνω στην ξένη γλώσσα της επιλογής του! Νιώθει αυτοπεποίθηση και συνδέεται με την ξένη γλώσσα, την Ιστορία, τον Πολιτισμό, την Κοινωνία της.

Τα προγράμματα σπουδών μας περιλαμβάνουν ενισχυτικά μαθήματα σε κάθε γλώσσα, επαναληπτικά τεστ, δωρεάν υλικό high pass, γραπτές και προφορικές εξετάσεις, σεμινάρια speaking, μαθήματα μέσω skype, οδηγώντας τους σπουδαστές μας στην απόκτηση πιστοποίησης στον ταχύτερο δυνατό χρόνο.​

Η μεθοδολογία μας αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία των σπουδαστών μας στις εξετάσεις για την απόκτηση ενός ή περισσότερων πιστοποιήσεων σε Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Κινέζικα, Ρώσικα και Τούρκικα.

Διγενή 5Αγ.Μαρίνα Ηλιούπολη

Τηλέφωνο: 2109760808



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης