Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Θέλουμε πίσω το δάσος μας και το παλιό παρεκκλήσι!

Την Κυριακή το πρωί στις 10 Μαΐου 2020 αρχίζουμε την καθαίρεση του αυθαίρετου κτίσματος-ναού.

ΔΙΟΤΙ....


    • χτίστηκε χωρίς άδεια από τον ιερέα Στυλιανό Καρπαθίου μέσα στη δασική έκταση του Υμηττού που απαγορεύεται κάθε είδους δόμηση! Επίσης, για την ίδια θέση έχει εκδοθεί από το Δασαρχείο απόφαση τελεσίδικη για παράνομη υλοτομία το 2000!  

    • Χτίστηκε πάνω και γύρω από το παλιό παρεκκλήσι του Προφήτη Ηλία, στην Ηλιούπολη Αττικής, με σκοπό να το γκρεμίσει όταν ολοκληρωθεί το  αυθαίρετο!


    • Χτίστηκε από τον ιερέα ο οποίος αναγνωρίζει στην προσφυγή του οτι δεν έχει οποιαδήποτε εμπράγματη σχέση, ούτε βέβαια βρίσκεται στη νομή ή κατοχή του παρεκκλησίου!  

    • Ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης του παρεκκλησίου, που είναι η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, αναγνώρισε τον αυθαίρετο χαρακτήρα του νέου κτίσματος και γι αυτό στις 6/2/20 εξέδωσε άδεια μικρής κλίμακας για την κατεδάφισή του!

    • Η απόφαση κατεδάφισης της πολεοδομίας δεν τελεσιδικεί και δεν υλοποιείται η άδεια κατεδάφισης της Αρχιεπισκοπής, επειδή έχει αντιρρήσεις ο ιερέας, ο οποίος όμως δεν έχει οποιαδήποτε εμπράγματη σχέση, ούτε βέβαια βρίσκεται στη νομή ή κατοχή του παρεκκλησίου!!!

    Επειδή:
    Το δαιδαλώδες νομικό καθεστώς στην Ελλάδα για τα αυθαίρετα, τα τελευταία χρόνια, τους δίνει χρόνο και πολλές ευκαιρίες για τακτοποίηση, μέσω νομικών οδών “παράθυρα” που το ίδιο φροντίζει να ανοίγει συστηματικά! Τρανή απόδειξη το νομοσχέδιο “Εκσυγχρονισμός της περιβαλλοντικής νομοθεσίας” που συζητιέται αυτές τις μέρες στη Βουλή, με τις όποιες φωτογραφικές ρυθμίσεις ατομικού χαρακτήρα αυτό περιλαμβάνει!
    Μετά από τόσων χρόνων νομικά και νομικίστικα “μαγειρέματα” μάθαμε οτι πρέπει να επαγρυπνούμε και να υπερασπιζόμαστε τα δημόσια αγαθά, μόνοι μας, και ο Υμηττός είναι μέγιστο αγαθό για τις τσιμεντουπόλεις της Αττικής, δεν θα επιτρέψουμε άλλα αυθαίρετα κτίσματα στον  Υμηττό, από όποιον κι αν κατασκευάζονται! 
    Την Κυριακή το πρωί στις 10 Μαΐου 2020 αρχίζουμε την καθαίρεση του αυθαίρετου κτίσματος-ναού. Αρχίζουμε εμείς και συνεχίζει η Πολιτεία, όπως έπρεπε να κάνει από την αρχή μόνη της. 
    Την Κυριακή 10 Μαΐου και ώρα 10:30, συναντιόμαστε στην οδό Μαραθωνομάχων, στην είσοδο του Προφήτη Ηλία, στην Ηλιούπολη Αττικής. Θα ανηφορίσουμε μέχρι τον Προφήτη Ηλία και θα αρχίσουμε την καθαίρεση του παράνομου κτίσματος απέναντι από τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης, από τον Παρθενώνα, το σύμβολο της Δημοκρατίας. Με αυτή την συμβολική ενέργειά μας ζητάμε περισσότερη Δικαιοσύνη (εφαρμογή της), περισσότερη Δημοκρατία (αφορά όλους) και Ισονομία.
    Καλούμε σ’ αυτή τη δράση κάθε πολίτη, όλους εσάς, που συμφωνείτε μαζί μας, γιατί απλά 
    Θέλουμε πίσω το δάσος μας και το παλιό παρεκκλήσι!










ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



 Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

#Γλυφάδα, #Η_Γλυφάδα_μας, #Ηλιούπολη, #Αργυρούπολη, #Ελληνικό, #Αττική, #Άλιμος, #Καλαμάκι,  #Ηλιούπολοι_Μαζί, #Πρώτα_η_Ηλιούπολη, #Ηλιούπολη_Πάμε_Μπροστά, #Η_Πόλη_που_Θέλω, #Ηλίου-Πόλις

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης