Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Πολίτης της Ηλιούπολη με e-mail μας έστειλε το παρακάτω θέμα προς δημοσίευση.


Ο συμπολίτης μας κ. Σπύρος με  επιστολή του Ζητάει από τον Δήμαρχο της πόλης κ. Γιώργο Χατζηδάκη  να επαναφέρει  στην πρότερη κατάσταση την  ασφάλεια στην πόλη -  όπως ήταν παλαιότερα   επί Δημαρχίας  του κ. Βασίλη Βαλασόπουλου ενώ παράλληλα επισημαίνει:

-         Την κατάργηση της ιδιωτικής  ασφάλειας που υφίσταντο επί δημαρχίας Βασίλη Βαλασόπουλου.
-         Την ενεργοποίηση την Δημοτικής Αστυνομίας ούτω σώστε να υπάρξει καλύτερη λειτουργία αλλά  και ασφάλεια στο Δήμο.
-         Ενώ παραθέτει τις δικές του προσωπικές προτάσεις  για την καλύτερη λειτουργία της Ηλιούπολης.

Πιο κάτω ολόκληρη η επιστολή που μας εστάλει            

«Η προηγούμενη διοίκηση του δήμου Ηλιούπολης του κ. Βασίλη Βαλασόπουλο ενίσχυσε την δημοτική αστυνομία και με ιδιωτική ασφάλεια για να προστατεύσει την ζωή μας και την περιουσία μας. Η σημερινή διοίκηση του δήμου Ηλιούπολης του κ. Γιώργου Χατζηδάκη κατάργησε την ιδιωτική αστυνόμευση στον δήμο για κάποιον λόγο που δεν γνωρίζουν οι πολίτες του .
Οι δημοτικοί αστυνομικοί επέστρεψαν στο πόστο τους δηλαδή στην αστυνόμευση των πόλεων της χώρας μας.

Ζητάω από τον δήμαρχο της Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη  και από τον αρμόδιο δημοτικό σύμβουλο- αντιδήμαρχο που είναι αρμόδιος για την δημοτική αστυνομία και για την ασφάλεια της πόλης μας να  μου απαντήσουν γιατί αποδυναμώθηκε η δημοτική μας και η ασφάλεια μας για την ζωή μας και την περιουσία μας.

Θα ήθελα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί να βάλουν Θέμα για την ενίσχυση της δημοτικής αστυνομίας και την ασφάλεια της ζωής μας και την περιουσία μας .

Θα ήθελα επίσης για το ίδιο θέμα θα  να καλέσετε και τους βουλευτές των νοτίων προαστίων για να πούνε πως οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων θα προστατευτούνε από τις κλοπές που γίνονται στα νότια προάστια και γενικά για την ασφάλεια των πολιτών στα σπίτια τους και στους δρόμους των νοτίων προαστίων.

Στην κεντρική πλατεία ( πλατεία Εθνική Αντίστασης) τα αυτοκίνητα διπλοπαρκάρουν και δεν χωράει μα περάσει το λεωφορείο ( 237 ), στο σουπερ μάρκετ που βρίσκεται στην Λεωφόρο Μαρίνου Αντύπας και Αστυδάμαντος τα αυτοκίνητα διπλοπαρκάρουν , ανεβαίνουν πάνω στο πεζοδρόμιο παρά που υπάρχουν τα κολωνάκια σε σχήμα " π " , οι μοτοσικλέτες - μηχανάκια  παρκαρισμένα πάνω στο  πεζοδρόμιο , κλεψιές σπιτιών και αυτοκινήτων να γίνονται και η δημοτική αστυνομία άφαντη. Φοβόμαστε για την ζωή μας και για την κίνηση στους δρόμους. Απαιτώ η σημερινή διοίκηση του δήμου Ηλιούπολης να ενισχύσει τις περιπολίες της δημοτική αστυνομία είτε με επαναφορά των δημοτικών αστυνομικών είτε με ιδιωτική αστυνομία όπως έκανε η προηγούμενη διοίκηση του κ. Βασίλη Βαλασόπουλο και να ενισχυθεί το Α.Τ Ηλιούπολης με περισσότερους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Ηλιούπολης και να κάνουν περισσότερες και συχνότερες περιπολίες.

Οι πεζογέφυρες στην πλατεία 28η Οκτωβρίου που είχαν σχεδιαστεί από την διοίκηση του κ. Βασίλη Βαλασόπουλο θα κατασκευαστούν; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ και ΓΙΑΤΙ ;
Στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης θα πρέπει να κατασκευαστούν πεζογέφυρες σε διάφορα σημεία για την ασφαλή διέλευση των πεζών απέναντι.»


Δημότης Ηλιούπολης

 Σπύρος









ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



 Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης