Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Ο hairstylist Τάκης Γιαννακόπουλος μιλάει στο newsit.gr



Κούρεμα, βαφή ναι… με δεκάδες προβληματισμούς και απαγορεύσεις δε για τους ιδοκτήτες κομμωτηρίων.



Μπορεί το ενθαρρυντικό μήνυμα, το οποίο περιμένουμε με αγωνία ν ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πως η 4η Μαΐου θα είναι μέρα ανοίγματος μέρους των εμπορικών καταστημάτων της χώρας, ωστόσο οι περιορισμοί και οι κανόνες έχουν αρχίσει να αγχώνουν από τώρα τους επαγγελματίες των επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Μέχρι αυτή την ώρα, όσο κι αν κάποιοι έχουν ξεκινήσει να μιλούν για ατελείωτες λίστες αναμονής πελατών σε κομμωτήρια και κέντρα περιποίησης άκρων, με γυναίκες και άνδρες να μετρούν από τώρα τις μέρες σαν τους φυλακισμένους, τα πράγματα όμως όπως εξηγούν οι καλά γνωρίζοντες του χώρου δεν θα είναι και τόσο απλά.

Όπως αναφέρει στο newsit.gr ο hairstylist Τάκης Γιαννακόπουλος, ο οποίος διατηρεί τον δικό του “ναό” ομορφιάς στην Ηλιούπολη, το θέμα αυτή την στιγμή δεν έγκειται μόνο στην επιθυμία του κόσμου, αλλά στα μέτρα τα οποία θα πρέπει να εφαρμοστούν μέσα στις επιχειρήσεις, ώστε να μην βρεθεί κανένας προ εκπλήξεων:

«Και τηλέφωνα έχω δεχτεί και μηνύματα, η αλήθεια είναι αυτή, ωστόσο μέχρι να ξεκαθαρίσει η όλη ιστορία σχετικά με το πως θα πρέπει να λειτουργήσουμε δεν κλείνω κάποιο ραντεβού. Με τον τρόπο αυτό προσπαθώ να προστατέψω τους πελάτες μου και την επιχείρηση μου, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Δεν είναι δυνατόν ένα πελατολόγιο τόσων ετών να γκρεμιστεί για ένα ραντεβού, όταν καλά καλά δεν έχουμε ενημέρωση κάτω από ποιους κανόνες θα λειτουργούμε».

Ένα από τα θέματα που θέτει ο κομμωτής πέρα από τα άτομα ανά τετραγωνικό, το πως θα εργάζεται το μόνιμο προσωπικό είναι και οι οδηγίες που θα ανακοινωθούν και στόχο θα έχουν την δημόσια υγεία:

«Ένα λάθος αρκεί για να φέρει την καταστροφή γι’ αυτό και περιμένω πρώτα τις οδηγίες που θα εξασφαλίζουν την υγεία πελατών και προσωπικού. Για μένα αυτό είναι το βασικότερο κομμάτι και μέχρι ώρας δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα συγκεκριμένο. Τα ερωτήματα μου φυσικά είναι πολλά, όπως για τον κόσμο που θα πρέπει ανάλογα με τα τετραγωνικά να έχουμε μέσα στο κατάστημα, το πόσο προσωπικό θα πρέπει να υπάρχει (;). Εμείς για παράδειγμα για τα 100 τετραγωνικά είμαστε έξι άτομα. Πόσους πελάτες ταυτόχρονα θα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε; Ίσως χρειαστεί να χωριστούμε σε βάρδιες πρωί – απόγευμα που σημαίνει ότι το οκτάωρο να πρέπει να μειωθεί. Αυτά είναι βασικά θέματα που πρέπει να λυθούν πριν ακόμα ξεκινήσουμε να κλείνουμε ραντεβού. Με τους άνδρες δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί σ ένα κούρεμα μπορείς εύκολα να υπολογίσεις τον χρόνο με τις γυναίκες είναι το θέμα και κυρίως με εκείνες που θα έρθουν για βαφή ή κάποιες άλλες ποιο απαιτητικές τεχνικές μαλλιών».


Κλείνοντας το ρεπορτάζ επισημαίνει 

Το σίγουρο είναι πως και οι επαγγελματίες κομμωτές έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά να προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα, καθώς ήδη έχουν έρθει σε επαφή με εταιρίες που θα αναλάβουν τις απολυμάνσεις μέσα στους χώρους τους, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν και τις παραγγελίες σε απολυμαντικά προϊόντα για τους πάγκους, τις καρέκλες και τα εργαλεία τους, μάσκες με φίλτρο για το προσωπικό και φυσικά ό,τι άλλο τους ζητηθεί ώστε να εξασφαλίσουν την υγιεινή και να αποφύγουν τα πρόστιμα.

Πηγή: με ρεπορτάζ από το  newsit.gr 











ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



 Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

#Γλυφάδα, #Η_Γλυφάδα_μας, #Ηλιούπολη, #Αργυρούπολη, #Ελληνικό, #Αττική, #Άλιμος, #Καλαμάκι,  #Ηλιούπολοι_Μαζί, #Πρώτα_η_Ηλιούπολη, #Ηλιούπολη_Πάμε_Μπροστά, #Η_Πόλη_που_Θέλω, #Ηλίου-Πόλις

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης