Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Σε μια προσπάθεια ανθρωπιάς προχώρησε ο Δήμαρχος της Ηλιούπολης αποστέλλοντας ανοιχτή επιστολή προς την αρμόδιο για την παιδεία Υπουργό.


Συγκεκριμένα προτρέπει  την Υπουργό να προβεί άμεσα στην υλοποίηση τεχνολογικού εξοπλισμού βάσει των αναγκών κάθε οικογένειας και δη τις πολύτεκνες όπου λόγω των συνθηκών που επικρατούν το τελευταίο διάστημα είναι αναγκασμένη να μοιράζονται αλλά και εξυπηρετούνται με ένα υπολογιστή.

-         Ζήτα δε  «να προχωρήσει στην απαραίτητη επείγουσα νομοθέτηση, ώστε να μπορέσει ως Δήμαρχος της πόλης να προχωρήσει  στη νόμιμη προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού, για να μη βιώσει κανένα παιδί, αυτήν την πίκρα από το εκπαιδευτικό αλλά και το πολιτικό σύστημα της πατρίδας μας».

Ολόκληρη η επιστολή  στο πιο κάτω κείμενο:

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ

Ακούγοντας καθημερινά τα προβλήματα των πολιτών, ιδιαίτερα μέσα σ’ αυτήν την κρίσιμη περίοδο, διαπιστώνω ότι δεν είναι δυνατόν να έχει αποτέλεσμα, καμία από τις προσπάθειες του υπουργείου σας, για την υλοποίηση της τηλε-εκπαίδευσης, αν δεν λυθεί το πρώτο και κύριο εμπόδιο.
Κάθε παιδί πρέπει να διαθέτει το δικό του υπολογιστή, ώστε να μπορεί να γίνει δέκτης της τηλε-διδασκαλίας.
Οι οικογένειες με δύο ή και περισσότερα παιδιά, δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από τον έναν οικιακό υπολογιστή, που και αυτός αυτή τη δύσκολη στιγμή «διεκδικείται» ταυτόχρονα από όλα τα μέλη της οικογένειας, για την στοιχειώδη επικοινωνία και ενημέρωσή τους, κυριολεκτικά σε συνθήκες «εγκλεισμού».
Χωρίς αυτό το βασικό τεχνολογικό εργαλείο, το μόνο που σίγουρα θα γίνει, είναι η ένταση της ανασφάλειας και της απογοήτευσης των παιδιών.
Σαν εκπρόσωπος των κατοίκων της Ηλιούπολης, δεν θα ήθελα για κανένα λόγο  να έχουμε μια τέτοια εξέλιξη, που θα οδηγούσε στην επικράτηση μιας αίσθησης κοινωνικής αδικίας και περιθωριοποίησης .
Για τον λόγο αυτό, σας ζητώ να προχωρήσετε στην απαραίτητη επείγουσα νομοθέτηση, ώστε να μπορέσω ως Δήμαρχος της πόλης να προχωρήσω στη νόμιμη προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού, για να μη βιώσει κανένα παιδί, αυτήν την πίκρα από το εκπαιδευτικό αλλά και το πολιτικό σύστημα της πατρίδας μας.

Ελπίζοντας στην άμεση ανταπόκρισή σας.

Με εκτίμηση

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης
2/4/2020








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



 Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης