Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης έστειλε την ακόλουθη επιστολή ενημέρωσης στα μέλη του στο πλαίσιο της συμπλήρωσης έξι μηνών δραστηριότητας του Συλλόγου.



Στην επιστολή αναφέρονται όλες οι μέχρι τώρα συναντήσεις και δράσεις του Συλλόγου αλλά και η επόμενη δράση που αφορά στη διοργάνωση «Λευκής Νύχτας».      
                                                                                                                         
                                                                                                                           Ηλιούπολη 05/03/2020
                                
Αγαπητά μέλη,
Όπως γνωρίζετε ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης  ιδρύθηκε πρόσφατα και συγκεκριμένα έχει αρχίσει τη λειτουργία του από τις αρχές Σεπτέμβρη. Στο διάστημα αυτό έχει ιδιαίτερα σημαντική παρουσία στον τομέα της ενίσχυσης της αγοράς της πόλης μας και στον τομέα των ενεργειών για την πραγματοποίηση δράσεων που θα αναβαθμίσουν την σχέση των επιχειρήσεων της πόλης μας με τους πολίτες της Ηλιούπολης αλλά και την Δημοτική Αρχή.
Στο παραπάνω πλαίσιο σας παραθέτουμε τις ενέργειες που έχει κάνει ο Σύλλογος μας, αλλά και τις δράσεις στις οποίες έχει συμμετάσχει στο διάστημα των προηγούμενων 6 μηνών.
1.Συναντήσεις με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη και τους Αντιδημάρχους κ.κ. Σεφτελή, Στασινόπουλο, Πούλο και τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ κ. Πανταζόπουλο, στις οποίες τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το επιχειρείν στην πόλη μας και επιβεβαιώθηκε η συνεργασία που θα υπάρξει μεταξύ του Συλλόγου και του Δήμου για την αντιμετώπισή τους και για την παράλληλη αναβάθμιση της αγοράς της πόλης.
2.Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, κ. Τ. Ευσταθίου, Η. Πανταζόπουλο, Γ. Αραμπατζή, στους οποίους τέθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις της πόλης και την αγορά της πόλης.
3.Οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε η πρώτη δράση του Συλλόγου η οποία αφορούσε την παρουσία του στις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα του 2019 πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία εκδηλώσεις σε συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου με επιχειρήσεις της πόλης.
4.Ο Εμπορικός Σύλλογος συμμετείχε με δύο άρματα, τα οποία χορήγησαν επιχειρήσεις της πόλης, στην αναβίωση του Καρναβαλιού στην Ηλιούπολη, δημιουργώντας έτσι το κατάλληλο κλίμα για την αγορά.
5.Επίσης, υπήρξε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ κ. Μίχαλο καθώς και με την ΕΣΕΕ που εκδήλωσαν την υποστήριξη τους στην προσπάθεια που ανέλαβε ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης. Αποφασίστηκε να υπάρχει γενικότερη συνεργασία στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που απαιτούνται για την ανάπτυξη και αναβάθμιση της επιχειρηματικότητας με παράλληλη στήριξη της σε όλα τα επίπεδα.
6.Ο Ε.Σ.Η. προχώρησε στην δημιουργία σελίδας στο Facebook αλλά και ιστοσελίδας (www.esilioupolis.gr) στο διαδίκτυο, προκειμένου από εκεί να ενημερώνονται τα μέλη και να υπάρχει μια αμφίδρομη επικοινωνία με τους επιχειρηματίες της Ηλιούπολης.
7.Στον κοινωνικό τομέα ο Σύλλογος ενίσχυσε το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηλιούπολης και ξεκίνησε καμπάνια για το παράνομο παρκάρισμα και κλείσιμο πεζοδρομίων και διαβάσεων ΑΜΕΑ με το σύνθημα «Βάλε Τέλος στο Παράνομο Παρκάρισμα».

Οι δράσεις και οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα με πρώτη απ’ όλες τη συμμετοχή στην διοργάνωση από την Περιφέρεια και τον Δήμο Ηλιούπολης «Λευκής Νύχτας» για την ημερομηνία της οποίας θα ενημερωθείτε με ανακοίνωση και με email.
Τέλος, το Δ.Σ. του Ε.Σ.Η. παραμένει στην διάθεση των μελών του για την επίλυση των όποιων προβλημάτων παρουσιάζονται και ζητά την συμμετοχή των επιχειρήσεων της πόλης στις δράσεις που διοργανώνονται με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς της Ηλιούπολης. Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όλες τις επιχειρήσεις να πυκνώσουν τις τάξεις του Ε.Σ.Η. για να δώσουν στην προσπάθεια αυτή και άλλη δύναμη προκειμένου να διεκδικήσουμε όλες εκείνες τις αποφάσεις. Μπορείτε να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας την αίτηση εγγραφής, να την συμπληρώσετε και να την αποστείλετε στα e-mail: info@esilioupolis.gr και emporikos.ilioupoli@gmail.com τα οποία θα λειτουργήσουν παράλληλα για κάποιο διάστημα.  


Με εκτίμηση
Αθανάσιος Μπίρλης                                                                  Αθανάσιος Ζαζάς
  Πρόεδρος                                                                                  Γενικός Γραμματέας
    





αγορα




ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



 Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

1 σχόλιο:

  1. Do this hack to drop 2 lbs of fat in 8 hours

    Over 160k men and women are losing weight with a easy and secret "water hack" to lose 2lbs each and every night while they sleep.

    It is proven and it works with everybody.

    Here are the easy steps for this hack:

    1) Go get a glass and fill it with water half the way

    2) Now use this strange hack

    you'll be 2lbs thinner the very next day!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης