Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Είναι σαφές, πως είναι υπαρκτός ο κίνδυνος η υγειονομική κρίση που βιώνουμε να εξελιχθεί και σε μια βαθιά ανθρωπιστική κρίση.



Είναι επίσης σαφές, πως όλοι μας παρακολουθούμε και ακολουθούμε τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας καθώς και των επίσημων θεσμικών φορέων της χώρας και Μένουμε Σπίτι.

Την ίδια στιγμή όμως, υπάρχουν συμπολίτες και συμπολίτισσες μας που δεν έχουν πρόσβαση σε βασικά αγαθά λόγω αδυναμίας μετακίνησης, ανέχειας, ανεργίας κτλ.
Σε αυτή την κρίση, πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να μη μείνει πίσω κανείς. Δημιουργώντας κόμβους ανθρωπιάς, αγάπης και προσφοράς.
Η απάντηση είναι η ενίσχυση της Αλληλεγγύης!

Γι’ αυτό το λόγο, η Δημοτική Κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη» καλεί την νεολαία της πόλης, τα μέλη μας και τους συμπολίτες μας να πάρουν μέρος στην καμπάνια στήριξης των κοινωνικά αδύναμων που οργανώνει η <<ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ>> και την οποία η Κίνηση μας θα στηρίξει μέσα από το <<Δίκτυο Αλληλεγγύης ΗΛΙΟΥ-Πόλις>>.

Επιπλέον, και μέσα στο ίδιο πλαίσιο αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία, και καλούμε όλους, να ενισχύσουμε με τρόφιμα και βασικά είδη πρώτης ανάγκης το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηλιούπολης, σύμφωνα πάντα με τις απαραίτητες οδηγίες που έχουν εκδοθεί από την Πολιτεία. Επίσης, θέτουμε στη διάθεση της Δημοτικής Αρχής και του Κοινωνικού Παντοπωλείου τη διαθεσιμότητα μελών μας προκειμένου, να συνδράμουν όπου απαιτείται.

Η Ζωή και η Αλληλεγγύη θα νικήσουν!
26/03/2020
Γραφείο Τύπου,
«ΗΛΙΟΥ-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη»





αγορα




ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



 Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης