Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Η υγειονομική απειλή του κορονοϊού αποτελεί, για τη δημοτική μας παράταξη, θέμα που υπερβαίνει τις οποίες διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με τη δημοτική αρχή.



Ωστόσο, δεν πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για τα προβλήματα του Δήμου, ούτε να σταματήσουμε να αποφασίζουμε με δημοκρατικό τρόπο για την καθημερινότητα και το μέλλον της πόλης και των δημοτών. Πρέπει λοιπόν και ως Δήμος να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες και να αξιοποιήσουμε τις νέες τεχνολογίες.

 Η τελευταία οικονομική επιτροπή έγινε «δια περιφοράς» χωρίς τη δυνατότητα τοποθετήσεων και ερωτοαπαντήσεων. Σήμερα η διαπαραταξιακή επιτροπή πολιτικής προστασίας έγινε δια ζώσης και κεκλεισμένων των θυρών χωρίς να συμμετέχουν οι εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων. Μπήκαμε στο κόπο και στήσαμε μια τηλεδιάσκεψη με την πλατφόρμα που προτείνει η ΚΕΔΕ στο Webex . 

Όλοι οι συμμετέχοντες λάβανε την αντίστοιχη πρόσκληση στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο για την τηλεδιάσκεψη. Δυστυχώς στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου δεν υπήρχε η δυνατότητα να συνδεθεί ένας υπολογιστής ή ένα τηλέφωνο για να γίνει η τηλεδιάσκεψη. Ο αντιδήμαρχος ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κος Βιδάλης συνδέθηκε στην τηλεδιάσκεψη αλλά δεν βρισκόταν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου παρόλο αυτά δεσμεύτηκε ότι η επομένη οικονομική επιτροπή θα γίνει με τη χρήση νέων τεχνολογιών.

Ζητάμε να αποφεύγονται η δια ζώσης συνεδριάσεις και τα δια περιφοράς συμβούλια. Να υιοθετηθεί η χρήση νέων τεχνολογιών και η πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης που προτείνει η ΚΕΔΕ, τόσο στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και σε όλα τα θεσμικά όργανα του δήμου και ΝΠΔΔ που αυτή την περίοδο χρειάζεται να πάρουν αποφάσεις.

Γαβριήλ Αραμπατζής
Επικεφαλής Παράταξης

"Η Πόλη που θέλω"




αγορα




ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



 Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης