Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Σε μια ιδιαιτέρως συγκινητική ατμόσφαιρα το Δ.Σ. του ΣΠΑΥ με ομόφωνη απόφαση του διοργάνωσε τιμητική εκδήλωση – βράβευση όλων των διατελεσάντων προέδρων του Συνδέσμου.


Με χρονολογική σειρά βραβεύτηκαν:
Ο τ. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Λεονάρος Χατζηανδρέου που διετέλεσε πρώτος Πρόεδρος του ΣΠΑΥ από τον Φεβρουάριο 1992 έως τον Νοέμβριο 1993.
Η τ. Δήμαρχος Ζωγράφου κα Φωτεινή Σακελαρίδου που διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΠΑΥ από τον Νοέμβριο του 1993 έως τον Απρίλιο του 1995.
Ο τ. Δήμαρχος Χολαργού Χαράλαμπος Σκούρτης που διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΠΑΥ από τον Απρίλιο του 1995 έως τον Οκτώβριο του 1999.
Ο τ. Δήμαρχος Ηλιούπολης Θεόδωρος Γεωργάκης που διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΠΑΥ από τον Οκτώβριο του 1999 έως τον Μάιο του 2003.
Και ο τ. Δήμαρχος Βύρωνα κ. Νίκος Χαρδαλιάς που διετέλεσε πρόεδρος του ΣΠΑΥ από τον Μάιο του 2003 έως τον Μάρτιο του 2015.

Με ομόφωνη απόφαση, η αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου των ιδιόκτητων πια εγκαταστάσεων του ΣΠΑΥ στην Ηλιούπολη, ονομάζεται «ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΑΚΕΛΑΡΙΔΟΥ» που είναι και η μακροβιότερη Ελληνίδα Δήμαρχος με είκοσι χρόνια θητείας.
Επίσης ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς αναγορεύθηκε σε Επίτιμο Πρόεδρο του ΣΠΑΥ με αρμοδιότητα την αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων καθώς ως μέλος της του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, είναι και μέλος του Συμβουλίου των Περιφερειών της Ευρώπης.
Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ και Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος καλωσόρισε τους πρώην Προέδρους στα ιδιόκτητα γραφεία του ΣΠΑΥ και τους δήλωσε την ευγνωμοσύνη όλων των πολιτών των 11 δήμων μελών του Συνδέσμου για τον αγώνα που έδωσαν και την προσφορά τους στην προστασία του βουνού.
Όλοι οι διατελέσαντες πρόεδροι δήλωσαν την βαθιά ικανοποίησή τους, βλέποντας την δημιουργικότητα της σημερινής διοίκησης, για το ότι οι κόποι τους όχι μόνο δεν πήγαν χαμένοι, αλλά καρποφόρησαν, εξασφαλίζοντας μια δυναμική συνέχεια και ευχήθηκαν με εμφανή συγκίνηση, αυτή η συνέχεια να υπάρξει και στις επόμενες γενιές για να σωθεί και να επιβιώσει ο Υμηττός που τόσο λάτρεψαν.




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ








 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης