Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου και ο ενθουσιασμός που επικράτησε στην εκδήλωση για την ολοκλήρωση του Πάρκου Τζαβέλλα και την παράδοσή του στους δημότες της Ηλιούπολης.


Ακριβώς πάνω από την Λεωφόρο Βουλιαγμένης και στο τελείωμα της ρεματιάς στην οδό Τζαβέλλα δημιουργήθηκε η πιο «πράσινη» παιδική χαρά της πόλης μας και μοναδική στην Ελλάδα.
Μια πράσινη όαση που θα αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα σημεία συνάντησης και παιχνιδιού των μικρών μας δημοτών.
Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας σε συνεργασία με ειδικούς αρχιτέκτονες τοπίου έκανε μια καταπληκτική μελέτη και επέλεξε εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής όργανα με ειδικούς αντιβανδαλιστικούς συνδέσμους και 10ετή εγγύηση ενώ αντί για τα δάπεδα από ανακυκλωμένα ελαστικά επιλέχθηκε ένα πιο φυσικό δάπεδο με χλοοτάπητα και ένα διάτρητο στοιχείο για την προστασία και ασφάλεια από πτώση.
Εντός της παιδικής χαράς δεν χρησιμοποιήθηκαν σκληρά δάπεδα από μπετόν και τη θέση τους πήραν φυσικά υλικά όπως βότσαλα και χλοοτάπητας με τις ελάχιστες ανάγκες σε νερό και συντήρηση. Επίσης τοποθετήθηκαν κιόσκι, παγκάκια και φυτεύτηκαν 43 δέντρα και 150 θάμνοι για την ευχάριστη παραμονή και των συνοδών.
Στο διπλανό χώρο δημιουργήθηκε ένα γήπεδο μπάσκετ σύγχρονης αισθητικής και τοποθετήθηκαν και υπαίθρια όργανα γυμναστικής για τις μεγαλύτερες ηλικίες.
Το πάρκο Τζαβέλλα από σήμερα αποτελεί ένα ακόμη στολίδι της Ηλιούπολης και ένας πράσινος τόπος αναψυχής, συνάντησης και παιχνιδιού αναβαθμίζοντας την αξία και την ποιότητα ζωής σε όλη τη γειτονιά.

Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ.
 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ # LANGUAGES # ΠΡΟΤΥΠΟ # ΚΕΝΤΡΟ # ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ηλιούπολη: Επίδομα Στέγασης

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της πόλης μας ότι η εξυπηρέτηση/υποβολή αιτήσεων για το επίδομα στέγασης

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις