Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ, ΤΟ ΥΦΟΣ, ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.
Περίμενα μερικά 24ωρα μήπως επίσημα η Δημοτική Αρχή κρατούσε αποστάσεις, τουλάχιστον σε ότι αφορά στο ύφος και στη φρασεολογία του κειμένου του κ. Χατζηδάκη.


Δυστυχώς δεν το έπραξε, άρα αυτό που προκύπτει ως συμπέρασμα, είναι πως το υιοθετεί!
Θα περιοριστώ αρχικά στην ουσία του θέματος που είναι τα εκδοθέντα χρηματικά εντάλματα (Χ.Ε.) για λογαριασμό του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.
Από 8/7/2016 (1ο Χ.Ε.) μέχρι 18/4/2018 (τελευταίο Χ.Ε.), δηλαδή σε χρονικό διάστημα 1 έτους 9 μηνών και 10 ημερών, εκδόθηκαν για το Τ.Ε.Ι. Κρήτης οκτώ (8) Χ.Ε. συνολικού ποσού 196.200 €.

Αυτό δεν επιδέχεται καμίας απολύτως αμφισβήτησης ότι και να λέει ο κ. Χατζηδάκης. Σημασία έχει τι είναι αναρτημένο ακόμα και σήμερα στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν στις 26/4/2018, δηλαδή οκτώ μέρες μετά την έκδοση και του τελευταίου Χ.Ε., το οποίο όπως σωστά λέει ο Αντιδήμαρχος εκταμιεύθηκε στις 30/4/2018, δηλαδή δύο εργάσιμες μέρες μετά!!!!

Αν είναι αυτό το ψέμα μου κ. Χατζηδάκη, το ομολογώ δημόσια πως είμαι μυθομανής!
Επίσης δεν προκύπτει από τη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ουδεμία ακύρωση Χ.Ε.  που αναφέρει ο κ. Χατζηδάκης.

Ο Δήμαρχος κ. Βαλασόπουλος είχε δεσμευτεί, πως στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα ήταν θέμα συζήτησης η Προγραμματική Σύμβαση με το Τ.Ε.Ι. Κρήτης, οπότε ανέμενα να εκθέσω εκεί τις απόψεις μου.

Η επόμενη συνεδρίαση έγινε στις 24/5/2018 αλλά το θέμα δεν συζητήθηκε, όπως και δεν απαντήθηκε ποτέ ποιος ήταν ο λόγος της μη συζήτησής του.
Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό.

Ακόμα περιμένουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο να γίνει συζήτηση για τη Δημοτική Συγκοινωνία, ακόμα περιμένουμε το Δήμαρχο από το Γενάρη του 2017 να μας ενημερώσει τι προβλέπει το Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αττικής για το τμήμα της Αλίμου – Κατεχάκη, μετά την κατασκευή της υπόγειας σήραγγας, όπως ακόμα περιμένουμε απάντηση για τον μελισσοπαραγωγό που έστησε το μελίσσι του μέσα στο Σταθμό Μεταφόρτωσης των Απορριμμάτων σε δασική έκταση, ανάμεσα σε σκουπίδια και στα λιγοστά πευκάκια.

Ο ίδιος ο μελισσοπαραγωγός, ισχυρίστηκε πως του έδωσε άδεια ο κ.Καλαρρύτης, ενώ τις άδειες τις χορηγεί το αρμόδιο Δασαρχείο.

Σε ότι αφορά τώρα τα υπόλοιπα που αναφέρει ο κ. Χατζηδάκης δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω.

Δεν με ενδιαφέρουν οι αμέτρητοι χαρακτηρισμοί του για το πρόσωπο μου, αντιθέτως είναι ιδιαίτερα τιμητικοί, αφού μου τους αποδίδει ο ίδιος.
Δύο μόνο σχόλια.                                              

Οι συμπολίτες, μας γνωρίζουν όλους πολύ καλά. Επίσης από εμάς περιμένουν διαφορετική πολιτική λειτουργία από αυτή που παρακολουθούν καθημερινά στα δελτία ειδήσεων. Τον εαυτό μου λοιπόν δεν προτίθεμαι να τον προσφέρω στο «σκηνικό του θεάματος» που θέλουν να στήσουν από το Δήμο.

Μας γνωρίζουν επίσης και οι εργαζόμενοι του Δήμου, τους οποίους συνηθίζει – πολύ κακώς – να τους αναμειγνύει στις αντιπαραθέσεις του.

Δύο μόνο παραδείγματα είναι αρκετά για τον κ. Χατζηδάκη για να καταλάβει τη διαφορετικότητα μας.
1. Έχει το θλιβερό προνόμιο επί της δικής του μακρόχρονης θητείας, εκμεταλλευόμενος κενά της νομοθεσίας να έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ στις απευθείας αναθέσεις σε εργολάβους και προμηθευτές.
2. Επίσης επί της δικής του θητείας έχει κατακλειστεί ο Δήμος από «εθελοντές» με κανονικότατο ωράριο εργασίας (!!!!) και όσα συνεπάγεται αυτό.
κ. Χατζηδάκη, τελειώνοντας σας λέω, πως ισότιμος συνομιλητής με όσους από εσάς «σχεδιάζεται το σήμερα και οραματιζόσαστε το αύριο της Ηλιούπολης» με αυτούς τους τρόπους και τα μέσα, προφανώς και δεν με ενδιαφέρει να είμαι και για αυτό αποχώρησα με ψηλά το κεφάλι στις 13/10/2016.

Ο λαός της πόλης μου δεν με εξέλεξε δύο φορές τόσο το 2010 όσο και το 2014 πρώτο σε σταυρούς, για να εξυπηρετήσω πελατειακές σχέσεις, οικονομικά συμφέροντα και να κάνω ρουσφετάκια.

Οι συμπολίτες μου με εξέλεξαν όπως και τους υπόλοιπους από εμάς, για να βάζουμε το κοινωνικό συμφέρον και το συμφέρον της πόλης μας πάνω από όλα.
Αυτό, αγωνίστηκα να συμπεριληφθεί στη Διακήρυξη της Παράταξης μας και στις προγραμματικές μας δεσμεύσεις και αυτό έκανα τα 6 χρόνια είτε ως Αντιδήμαρχος είτε ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τα πράγματα δυστυχώς δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχαμε παρουσιάσει στους συμπολίτες μας.

Χρειάστηκε να πάρω κρίσιμες αποφάσεις το 2015 και το 2016 για να προχωρήσω. Δύσκολες και επώδυνες. Αντιμετώπισα και αντιμετωπίζω με σεμνότητα, ηρεμία και κυρίως με αξιοπρέπεια τα απίστευτα ψεύδη και τις συκοφαντίες.

Στάθηκα όμως όρθιος με την αγάπη των δικών μου ανθρώπων, τη συμπαράσταση πολλών φίλων και συμπολιτών, γνωστών και άγνωστων σε εμένα. Όλων αυτών που μαζί μου και εξαιτίας μου, έχουν δεχθεί απειλές και εκφοβισμούς και έχουν καταλάβει πως εδώ τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τους τα λένε τα «παπαγαλάκια» του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Οι εξελίξεις με δικαιώνουν απόλυτα και σε όλα τα επίπεδα.

Οι πολιτικές μας διαφορές είναι εμφανείς και είναι ευτύχημα πως στη σημερινή εποχή υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν διαφορετικά από εσάς την πολιτική και προσδιορίζουν διαφορετικά το ρόλο τους στη συμμετοχική δημοκρατία.

Είναι όλοι αυτοί που διαγράφετε τις απόψεις τους όταν τολμήσουν να «ψελλίσουν» κάτι διαφορετικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από αυτό που λένε οι αυθεντίες σας.

Ναι! είναι αυτοί που με διοχετεύουν με αυτά που εσείς αποκαλείτε fakenews και είναι και αυτοί «μυθομανείς» σαν και εμένα.

Σε όλους αυτούς λοιπόν, που εγώ τους αποκαλώ Ενεργούς Πολίτες και στην κρίση τους, σας παραδίδω.

Όλα τα υπόλοιπα σας τα χαρίζω, μαζί με τους χαρακτηρισμούς σας.
Εξάλλου σύντομος θα είναι ο χρόνος που θα κληθείτε κι εσείς προσωπικά και κάποιοι από εσάς να δώσετε λόγο για τα πεπραγμένα σας.






 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ








 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης