Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης συνάντηση μεταξύ του Υπουργού κ. Νίκου Τόσκα και των Δημάρχων του Κεντρικού Τομέα Αττικής με σκοπό την εξεύρεση λύσεων και βέλτιστων πρακτικών στο θέμα της ασφάλειας και αστυνόμευσης στις περιοχές των Δήμων.

Στην παρέμβασή του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στο θέμα της αστυνόμευσης στην πόλη μας καθώς το Αστυνομικό Τμήμα λειτουργεί με το 40% των οργανικών θέσεων και αστυνομικοί μας εκτελούν υπηρεσίες και σε άλλες περιοχές όπως το Εφετείο και οι φυλακές Κορυδαλλού. Επιπλέον τόνισε ότι δεν υπάρχει επαρκής εξοπλισμός καθώς το ένα και μοναδικό περιπολικό που είναι διαθέσιμο,  λειτουργεί μεικτά και για τον Δήμο  Αλίμου. Ο κ. Βαλασόπουλος υπογράμμισε και την άσχημη κατάσταση και την ανεπάρκεια του κτιρίου στο οποίο  στεγάζεται το αστυνομικό τμήμα.
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης ενημέρωσε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Ν. Τόσκα ότι ο Δήμος δεν έχει μείνει άπραγος μπροστά σ’ αυτήν την κατάσταση και την έλλειψη προστασία των πολιτών και ότι έχει αναθέσει πιλοτικά σε ιδιωτική εταιρεία την φύλαξη των δημόσιων χώρων με οχήματα ανά 24ωρο.
Απαίτησε όμως και το κράτος να επιτελέσει το δικό του καθήκον και να μην επαναπαυθεί στις αναγκαστικές πρωτοβουλίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που δεν έχει αρμοδιότητα την αστυνόμευση, την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους παρά μόνο επικουρικό και συμβουλευτικό χαρακτήρα.
Από την μεριά του ο Υπουργός κ. Τόσκας δεσμεύτηκε ότι θα παραχωρήσει άμεσα νέο περιπολικό που να λειτουργεί αποκλειστικά για την Ηλιούπολη και ότι θα ενισχύσει άμεσα με προσωπικό το Αστυνομικό Τμήμα.
Στην συνάντηση μετείχαν εκτός του κ. Βαλασόπουλου και ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόριος Κατωπόδης, ο δήμαρχος Γαλατσίου Γεώργιος Μαρκόπουλος, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος, ο αντιδήμαρχος Καισαριανής Ιωάννης Περρής και ο Αντιδήμαρχος Υμηττού-Δάφνης Αλέξανδρος Λιακόπουλος.
Από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μετείχε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ενώ από την Ελληνική Αστυνομία ο Αρχηγός του Σώματος Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Υπαρχηγός Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης.
Μετείχαν ακόμα ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Χρήστος Παπαζαφείρης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγος Γεώργιος Ψωμάς, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, Ταξίαρχος Δημήτριος Στεργιόπουλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Βουτσελάς και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος Εμμανουήλ Λυδάκης.


 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ηλιούπολη: Επίδομα Στέγασης

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της πόλης μας ότι η εξυπηρέτηση/υποβολή αιτήσεων για το επίδομα στέγασης

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις