Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Με ταχύτητα… ιδιωτικού τομέα "τρέχει" το Δημόσιο την προετοιμασία για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, με στόχο η πλατφόρμα που θα δέχεται τις αιτήσεις των υπερχρεωμένων επιχειρήσεων να είναι έτοιμη να λειτουργήσει στις 3 Αυγούστου.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Capital.gr, χθες ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φ. Κουρμούσης παρουσίασε στις τράπεζες την πλατφόρμα του εξωδικαστικού μηχανισμού στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ΕΦΚΑ συνδέθηκε ήδη στην πλατφόρμα, κάτι που καλούνται να επιτύχουν και οι τράπεζες στο διάστημα που απομένει μέχρι τις 3 Αυγούστου ώστε όλη η διαδικασία του εξωδικαστικού να γίνει εξαρχής ηλεκτρονικά και καθόλου χειρόγραφα. Σημειώνεται ότι στην πλατφόρμα θα μπορεί να μπει κάθε επιχείρηση, με τους κωδικούς TAXIS που ήδη διαθέτει, εισάγοντας τα βασικά οικονομικά στοιχεία και υποβάλλοντας τα σχετικά δικαιολογητικά εφόσον αυτά δεν είναι ήδη διαθέσιμα εκεί. Στην πλατφόρμα θα συνδέονται και οι τράπεζες, εισάγοντας τα δικά τους στοιχεία, έτσι ώστε να αποφεύγεται η διπλοκαταχώρηση από τις επιχειρήσεις.
Εν τω μεταξύ, η προετοιμασία για τον εξωδικαστικό μηχανισμό "τρέχει και σε επίπεδο συντονιστών. Τη Δευτέρα 19/6 λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήδη 800 άτομα έχουν υποβάλει ενδιαφέρον.
Οι αιτήσεις για τους συντονιστές υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ε.Γ.Δ.Ι.Χ. (www.keyd.gov.gr) και η πρόσκληση ενδιαφέροντος απευθύνεται σε διαπιστευμένους διαμεσολαβητές του Ν. 3898/2010 (Α’ 211) που περιλαμβάνονται στον πίνακα διαπιστευμένων διαμεσολαβητών του Υπ. Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ανά Περιφέρεια, το Μητρώο Συντονιστών προβλέπει 120 συντονιστές για την Αττική, 50 για την Κεντρική Μακεδονία, από 20 για Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα, Κρήτη και Πελοπόννησο, και από 10 για Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Δυτική Μακεδονία, Ήπειρο, Νησιά Ιονίου, Στερεά Ελλάδα, Βόρειο Αιγαίο, Νότιο Αιγαίο. Συνολικά δηλαδή προβλέπονται 320 θέσεις συντονιστών, οι οποίες αν υπερκαλυφθούν από τις αιτήσεις εγγραφής, θα ακολουθηθεί δημόσια κλήρωση για την επιλογή.
Πηγή: www.capital.gr
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Newsletter: Όλες οι ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις μέχρι τώρα, απ’ το Σφυγμό [τα τελευτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κώστας Σεφτελής: Ντροπή και θλίψη!!!!!

Πόσημικροψυχία μπορεί να κρύβεται μέσα σε 327 λέξεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ.... ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers