Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Μουσείων στις 18 Μαΐου 2017 και καθ΄ όλη τη διάρκεια του μήνα, επισκέφθηκαν το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης αρκετοί επισκέπτες, οι οποίοι ξεναγήθηκαν από τον Ιστορικό του Μουσείου και παρακολούθησαν σύντομο ιστορικό αφιέρωμα στην αίθουσα προβολής του Μουσείου μας.Επίσης, μας επισκέφθηκαν δημοτικά σχολεία της πόλης καθώς και το ειδικό σχολείο ‘ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ’.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν στους χώρους του Μουσείου και περιηγήθηκαν στις θεματικές συλλογές, οι οποίες περιέχουν σπάνια τεκμήρια, έγγραφα και αντικείμενα της περιόδου 1940-1944. Θαύμασαν την ‘Πινακοθήκη Καρφάκη’, όπου εκτίθενται οι ζωγραφικοί πίνακες του ζωγράφου-αγωνιστή Θεμιστοκλή Καρφάκη.

Στη συνέχεια, οι μαθητές με τους εκπαιδευτικούς παρακολούθησαν στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μουσείου για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εικαστικό παιχνίδι και δόθηκε στα παιδιά αναμνηστική αφίσα με θέμα την Αντίσταση της Νεολαίας.

Επίσης, το Μουσείο μας απέκτησε παρουσία στο διαδίκτυο μέσω των κοινωνικών δικτύων με την δημιουργία προφίλ στο facebook: https://www.facebook.com/meailioupolis/

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Newsletter: Όλες οι ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις μέχρι τώρα, απ’ το Σφυγμό [τα τελευτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κώστας Σεφτελής: Ντροπή και θλίψη!!!!!

Πόσημικροψυχία μπορεί να κρύβεται μέσα σε 327 λέξεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ.... ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers