Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Την ώρα που ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεσμευόταν από το υπουργείο Εσωτερικών ότι οι συμβασιούχοι όχι μόνο δεν θα χάσουν τα δεδουλευμένα τους αλλά και ότι θα βρεθεί τρόπος πολλοί από αυτούς να μονιμοποιηθούν, δήμαρχος εκλεγμένος με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε σε απόλυση συμβασιούχου!


Πρόκειται για το δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο που προχθές Πέμπτη, ημέρα επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Εσωτερικών όπου εξήγγειλε λύση για τους συμβασιούχους, αποφάσιζε να απολύσει εργαζόμενη στους παιδικούς σταθμούς του δήμους που λάμβανε μισθό 460 ευρώ και είχε προσληφθεί με οκτάμηνη σύμβαση.
Τελικώς, χθες Παρασκευή μετά από κινητοποιήσεις και παράσταση διαμαρτυρίας στο δήμαρχο, της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΣΕΔΑΠ), η κ. Σταθόπουλος αναγκάστηκε να ανακαλέσει την απόλυση και η εργαζόμενη θα συνεχίσει να παράσχει κανονικά τις υπηρεσίες της στους παιδικούς σταθμούς του δήμου.

O δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
Από το Blogger.

Συνολικές προβολές σελίδας

Followers

Translate

Follow by Email

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Προβλήματα στην Ελ. Βενιζέλου από τα έργα (οπτικές ίνες) της περιφέρειας Αττικής

Την έντονη διαμαρτυρία του προς την Περιφέρεια Αττικής εξέφρασε εγγράφως ο Δήμος Ηλιούπολης καθώς η εταιρεία που πραγματοποιεί το έργο ε...

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η&Β ΜΠΟΤΟΣ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers