Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Για μειώσεις παρωδία κάνουν λόγο ιδιοκτήτες ακίνητων και φορείς της αγοράς στις αντικειμενικές τιμέςΑντίκρισμα θα υπάρξει όπως λένε, αν η μείωση αυτή επηρεάσει και μια σειρά φόρων και τελών που είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν.


«Μακάρι να μας βοηθήσουν, να μειώσουν κάπως τις τιμές και τους φόρους που πληρώνουμε αλλιώς δώρο άδωρο» λέει ο ελεύθερος επαγγελματίας, Τριαντάφυλλος Κοτανίδης, ο οποίος έχει βουλκανιζατέρ στην Παλιά Κοκκινιά.
Άμεσες επιπτώσεις σε μια σειρά φόρων που έχουν σχέση με τα ακίνητα, έχει η μείωση των αντικειμενικών, δηλαδή στις μεταβιβάσεις, τις κληρονομιές, τις γονικές παροχές δωρεές, τεκμήρια διαβίωσης που ισχύουν για τις κατοικίες, το ελάχιστο ποσό ενοικίου, τον ΤΑΠ και τα δημοτικά τέλη αλλά και το τεκμαρτό εισόδημα από την ιδιοκατοίκηση.
Η μικρή αυτή μείωση μπορεί έστω και με την μέθοδο του συμψηφισμού με άλλες οφειλές των ιδιοκτήτων ακίνητων να βοηθήσει κάπως τα νοικοκυριά.
Οι μεγαλύτερες μειώσεις έγιναν στην Παλλήνη 20,59%, όπως και στο δήμο Νέας Ιωνίας, του Ζωγράφου 20%,στον Γέρακα 19,35%,στο Βύρωνα 18,75% και στην Ηλιούπολη 18,42%.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης