Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016


Θα πρέπει όλοι να συμφιλιωθούν με την ιδέα, ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι σκληρό καρύδι και ότι η «χημεία» του με τον Πάνο Καμμένο, όπως και η δική μου με τον Αλέκο Φλαμπουράρη είναι τόσο δεδομένη, ώστε να αφήσουν τα όνειρα κάποιοι, που νομίζουν ότι μπορούν να μας διαλύσουν.  Αυτά τα σενάρια τελείωσαν οριστικά», δήλωσε μεταξύ άλλων στον Real Fm ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ.


«Όσο και να σκυλιάζουν κάποιοι η κυβερνητική συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν διαταράσσεται», επισήμανε.
Ενδιαφέρον έχει όμως η άποψη που διατυπώνουν οι ΑΝΕΛ για το ασφαλιστικό και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Είπε ο κ.Κουίκ:
«Οι ΑΝΕΛ είχαμε μία κοινοβουλευτική ομάδα διευρυμένης σύνθεσης την περασμένη Τρίτη, μαζί με στελέχη μας και με μια πολύ καλή ομιλία του Προέδρου μας του Πάνου Καμμένου και είναι σαφές, ότι στο θέμα των ελεύθερων επαγγελματιών εμείς έχουμε διαφωνίες με το τί, μέχρι πριν από 2-3 μέρες τουλάχιστον, προέβλεπε το σχέδιο Κατρούγκαλου. 
Αλλά, είναι επίσης σαφές, ότι είναι θετική η πρότασή του το να γίνει Επιτροπή για το θέμα.
Όπως θετικές είναι και οι δικές μας προτάσεις, όπως για παράδειγμα μία πρόταση η οποία μπορεί να αποφέρει και 700 εκ. Ευρώ στο Ενιαίο Ασφαλιστικό Ταμείο. Προτείνουμε το 1 επί τις 1000ης των τραπεζικών συναλλαγών να αποδίδεται στο ΕΦΚΑ»

ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ
Αναφερόμενος στην ΝΔ ο κ. Κουίκ σημείωσε:
«Εγώ προέρχομαι από την Καραμανλική πτέρυγα. Είμαι ένα Καραμανλό-παιδο, προέρχομαι από την πτέρυγα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και δεν έχω καμία σχέση, ούτε θέλω να έχω δημόσιες συνδιαλλαγές με εκείνους οι οποίοι έχουν αλλοιώσει την φυσιογνωμία της ΝΔ. Με εκείνο το Σαμαρο-σύστημα που λέω εγώ, με τις ακραίες φωνές που δεν έχουν καμία σχέση με τις ιδέες, τις ιδρυτικές διακηρύξεις του Κωνσταντίνου Καραμανλή.»
Ερωτηθείς εάν φοβάται διαρροές προς τη ΝΔ ο κ. Κουίκ σημείωσε «όχι καμία. Να φοβάται ενδεχομένως η ΝΔ μήπως υπάρξουν διαρροές προς τα έξω»


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης