Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016


Σκληρή χαρακτήρισε τη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς για ασφαλιστικό, ο υπουργός ΕργασίαςΓιώργος Κατρούγκαλος, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα υπερασπιστεί αυτό που θεωρεί ότι είναι αδιαπραγμάτευτο, να μη μειωθούν άλλο οι συντάξεις.


Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, είπε ότι δεν έχει αυταπάτες για τη διαπραγμάτευση, όμως τόνισε πως η σημερινή κυβέρνηση έχει το πλεονέκτημα σε σχέση με τους προηγούμενους, ότι συνέταξε η ίδια το σχέδιο της μεταρρύθμισης για το ασφαλιστικό και όχι η τρόικα.
Για τις εισφορές, ο κ. Κατρούγκαλος είπε πως «δεν θέλουμε οι μισθωτοί να είναι τα μόνιμα θύματα του ασφαλιστικού», παραδέχθηκε όμως ότι υπάρχουν περιπτώσεις που η επιβάρυνση στον ελεύθερο επαγγελματία γίνεται πολύ μεγάλη.
Για αυτές τις περιπτώσεις, ο υπουργός Εργασίας είπε πως ήδη η ηγεσία του υπουργείου συζητά με τους ελεύθερους επαγγελματίες το άθροισμα της φορολογικής και της ασφαλιστικής επιβάρυνσης να μην είναι πάνω από ένα όριο.
Όπως είπε, ο πρωθυπουργός, από την πρώτη στιγμή, παρακολουθεί το ζήτημα του ασφαλιστικού, και προβαίνει σε διορθωτικές παρεμβάσεις.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης