Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016


Διφορούμενες ήταν οι πληροφορίες για την τελεδιάσκεψη των στελεχών του υπουργείου Εργασίας με τεχνικά κλιμάκια των Θεσμών για το ασφαλιστικό στο ξενοδοχείο Χίλτον. Ενώ αρχικά πηγές του υπουργείου, σύμφωνα με το ΑΠΡ έλεγαν ότι οι δανειστές «ζητούν δραστικές μειώσεις στις κύριες συντάξεις», στη συνέχεια κύκλοι του υπουργείου Εργασίας δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι “στην τηλεδιάσκεψη που είχαν στελέχη του υπουργείου με τεχνικά κλιμάκια των θεσμών για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο ήταν διερευνητικού χαρακτήρα και σε καμμία περίπτωση οι εκπρόσωποι των θεσμών, δεν ζήτησαν δραστική περικοπή των συντάξεων”

Σύμφωνα με πληρπφορίες, οι εκπρόσωποι των Θεσμών, εξέφρασαν ανοικτά και τις διαφωνίες τους σχετικά με τα ποσοστά αναπλήρωσης που περιλαμβάνονται στην πρόταση της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, καθώς τα θεωρούν ιδιαίτερα υψηλά.
Παράλληλα, ζήτησαν από τα στελέχη του υπουργείου διευκρινίσεις για διάφορα σημεία του νομοσχεδίου καθώς και στοιχεία για την εθνική σύνταξη. Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση του υπουργείου Εργασίας είναι η παροχή εθνικής σύνταξης με 15 χρόνια ασφάλισης, ύψους 384 ευρώ, χωρίς κανένα εισοδηματικό κριτήριο, ωστόσο φαίνεται ότι οι θεσμοί θεωρούν ότι πρέπει να δίνεται στα 20 χρόνια και να μπαίνουν και εισοδηματικά κριτήρια.
Όλα αυτά ενώ την ερχόμενη Τρίτη στις 18:30 ο Αλέξης Τσίπρας προκάλεσε προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για το ασφαλιστικό.
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης