Πέμπτη 28 Μαΐου 2015


Οι αγώνες της Δημοτικής Αρχής, Βουλευτών, Δημοτικών Παρατάξεων και Πολιτικών Οργανώσεων της πόλης μας για την ονομασία του Σταθμού του ΜΕΤΡO της πόλης μας σε στάση «Ηλιούπολη – Γρηγόρης Λαμπράκης» δικαιώθηκαν.
               
Την εκδήλωση, που οργανώθηκε το Σάββατο 22/5/2015 στο άγαλμα του Γρηγόρη Λαμπράκη στην είσοδο της πόλης μας γι’ αυτό το σκοπό, τίμησαν με την παρουσία τους: ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής κ. Κακλαμάνης Απόστολος, η Βουλευτής κα Βούλτεψη Σοφία, ο Βουλευτής κ. Αμυράς Γιώργος, οι Περιφερειακοί  Σύμβουλοι Καστρινάκης Γιώργος και Πατσαβός Παναγιώτης, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Γρηγόρης Λαμπράκης» ο κ. Γρηγόρης Λαμπράκης, ο Δήμαρχος Αλίμου Κονδύλης Ανδρέας, εκπρόσωπος από την Αττικό Μετρό Α.Ε., εκπρόσωπος από την Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης, ο αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη κ. Κοντουδάκης Λεωνίδας, ο Σύλλογος Αρκάδων Ηλιούπολης, η Αντιστασιακή Οργάνωση ΠΕΑΕΑ, οι επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων της πόλης μας κ. Κοκοτίνης Χρήστος και κ. Σόφης Γιώργος και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ηλιούπολης.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης