Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015


«Απολύσεις εξακολουθούν να γίνονται, παρά τη ρητή διαβεβαίωση της νέας ηγεσίας του υπουργείου Υγείας ότι θα ακυρωθεί απόφαση του προηγούμενου υπουργού για τη διακοπή της παράτασης ειδικευόμενων κι εξειδικευόμενων γιατρών, μετά τη λήψη τίτλου ειδικότητας».


Αυτό καταγγέλλει ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου Ευαγγελισμός και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ηλίας Σιώρας, τονίζοντας, ότι οι διοικήσεις των νοσοκομείων αποστέλλουν έγγραφα απόλυσης στους ειδικευόμενους γιατρούς.
Ενδεικτικά αναφέρει δύο περιπτώσεις γιατρών, στο «Αγλαΐα Κυριακού» και το «Ελπίς» οι οποίοι κλήθηκαν να παραλάβουν τα επίσημα έγγραφα με τα οποία διακόπτεται η παράταση της ειδικότητάς τους. Σύμφωνα με τον κ. Σιώρα υπάρχουν και άλλα κρούσματα από άλλα νοσοκομεία όπου διάφοροι «πρόθυμοι» διοικητές και διοικητικοί υπάλληλοι, υλοποιούν την προηγούμενη υπουργική απόφαση και «αφήνουν κυριολεκτικά ξεκρέμαστα τα ιατρικά τμήματα δυσκολεύοντας αφάνταστα τη ζωή των συναδέλφων».
Στο θέμα είχε παρέμβει και η ΕΙΝΑΠ καλώντας τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, να αναστείλει άμεσα την υπουργική απόφαση και, ως επείγον προσωρινό αίτημα, να καλύψει για ένα εξάμηνο ακόμα την παράταση των ειδικευόμενων σε τμήματα που δεν υπάρχουν ειδικευόμενοι εν αναμονή στη λίστα και δεν είναι καλυμμένο το 70% των θέσεων, επισημαίνοντας «πως άμεση συνέπεια αυτής της εφαρμογής (σσ: της απόφασης της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας) θα είναι πρακτικά η αναστολή της λειτουργίας πολλών τμημάτων των νοσοκομείων».
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Δημήτρης Χαντζόπουλος σκιτσάρει την επικαιρότητα από τα Νέα


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης