Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015


Την ικανοποίησή του εκφράζει ο Συνήγορος του Πολίτη για την απόφαση του ΑΣΕΠ να παράσχει τη δυνατότητα συμμετοχής στην προκήρυξη (ΑΣΕΠ 7Κ 2014) των αποφοίτων ΙΕΚ, ως προς τη στελέχωση του ΕΚΑΒ.


Πρόκειται για αποφοίτους ΙΕΚ, που συμμετείχαν στις εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικής κατάρτισης 1ης περιόδου 2014 του ΕΟΠΠΕΠ, για την απόκτηση διπλώματος ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου- Διασώστης» των οποίων τα αποτελέσματα δεν έχουν ακόμη εκδοθεί από τον ΕΟΠΠΕΠ.
Όπως αναφέρεται από την ανεξάρτητη Αρχή, σύμφωνα με την απόφαση, οι υποψήφιοι αυτοί μπορούσαν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση στο ΑΣΕΠ (έως τις 18 Φεβρουαρίου) και στη συνέχεια να αποστείλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (έως τις 24 Φεβρουαρίου), προσκομίζοντας Βεβαίωση Συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικής κατάρτισης και Υπεύθυνη Δήλωση όπου θα δηλώνεται ότι η «Βεβαίωση Συμμετοχής» θα αντικατασταθεί από την αντίστοιχη «Βεβαίωση Πιστοποίησης» μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του ΕΟΠΠΕΠ (έως τις 3 Απριλίου).
Ο Συνήγορος του Πολίτη είχε προτείνει με έγγραφό του (12 Φεβρουαρίου) προς τα συναρμόδια υπουργεία Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής σε μεγάλο αριθμό ενδιαφερομένων, οι οποίοι αποκλείονταν, εξαιτίας της καθυστέρησης έκδοσης των αποτελεσμάτων από τον ΕΟΠΠΕΠ.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σκιτσάρει την επικαιρότητα από τα Νέα



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης