Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

 


Χρησιμοποιώντας σαν «εργαλείο» το σημερινό συσχετισμό δυνάμεων στο ΔΣ, καταφέρνουν να ακυρώνουν όχι την στρατηγική της διοίκησης Χατζηδάκη, αλλά την ίδια τη λογική!!!


Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ σύσσωμη η αντιπολίτευση απαίτησε να ενσωματωθεί στο κείμενο των απόψεων του Δήμου προς την Διεύθυνση Περιβαλλοντικών Αδειοδοτήσεων του ΥΠΕΚΑ, το κείμενο του δικηγόρου Καραβέλου «ως έχει», αρνήθηκαν το ίδιο για τις απόψεις και των άλλων δύο δικηγόρων του Δήμου κι ακόμη πιο περίεργα αρνήθηκαν και την ενσωμάτωση των τεχνικών βελτιώσεων της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Απέδειξαν έτσι, ότι δεν τους ενδιέφερε καν η διατύπωση των επιστημονικών παρατηρήσεων των νομικών και των μηχανικών του Δήμου, αλλά η καταγραφή ενός συμπαγούς αντιπολιτευτικού «ΟΧΙ» στην ιδέα της χωροθέτησης του νέου Κοιμητηρίου, με πρόσχημα την προστασία του βουνού, από το ΚΥΤ, που «ζει και βασιλεύει» από το 2003, εξαιτίας της αδράνειας όλων των κυβερνήσεων έως τώρα και όχι μόνο.

 

Χρόνια τώρα συζητιέται στην πόλη ότι ο Δήμαρχος που θα λύσει το πρόβλημα του παλιού Κοιμητήριου θα βγαίνει «αεράτα» δήμαρχος για μια ζωή.

Η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία ΔΣ εκείνο που πραγματικά πέτυχαν είναι να καταγραφεί στην κοινή γνώμη της πόλης, που με συντριπτική πλειοψηφία θέλει το νέο Κοιμητήριο, ότι μόνο ο Χατζηδάκης το θέλει και θα τους το θυμίζει συχνά από εδώ και πέρα.

Αυτό που ήθελαν να αποφύγουν, βασανιστικά θα το βιώσουν τώρα οι άλλες παρατάξεις…

Μόνοι τους «έβγαλαν τα μάτια τους»!

Εάν πραγματικά ενδιαφέρονταν να διατυπώσουν γνώμες ή και αντιρρήσεις στα προτεινόμενα της ΣΜΠΕ του Υμηττού, θα μπορούσαν να το κάνουν και σαν πολίτες και σαν επικεφαλής παρατάξεων στην δημόσια διαβούλευση, από τις 16 Ιουλίου έως 16 Αυγούστου.

Δεν το έκαναν όμως!!!

Άλλοι τρέχανε στις παραλίες και άλλοι ζητούσαν από το Δήμαρχο Ηλιούπολης να ζητήσει αυτός από τον Υπουργό παράταση στη διαβούλευση, για να μη τρέχουν καλοκαιριάτικα και χαλάνε τις διακοπές τους.

Τελικά «κρύφτηκαν» όλοι πίσω από τον δικηγόρο κ. Καραβέλο, γνωστό «διανοούμενο-ποιητή και σχολιαστή των πάντων στα καφέ και τα σάϊτ της Ηλιούπολης», αλλά και από την «συμβολική» παρουσία του στη θέση του στη νομική υπηρεσία ιδιαίτερα μετά την εκλογή Χατζηδάκη και στην περίοδο της πανδημίας ως σήμερα.

Κυριολεκτικά «κρύφτηκαν» αφού κανένας από τους αντιπολιτευόμενους δεν παρουσίασε τις δικές του παραταξιακές θέσεις!

Τους δυσκόλευε η πολυπλοκότητα των επιχειρημάτων, δεν μπορούσαν να την αναλύσουν και απλά ζητούσαν μονότονα «αυτά που λέει ο νομικός»….

Το τελικό κείμενο, θα το διαβάζουν επιστήμονες και στελέχη στο ΥΠΕΚΑ και θα μειδιούν από την ελαφρότητα των επιχειρημάτων και την αντιπολιτευτική διάθεση του κειμένου του κ. Καραβέλου.

Φαντασιώσεις για άρση απαλλοτριώσεων που έγιναν πριν 45 χρόνια, που απειλούν να βάλουν βόμβα στα θεμέλια πολλών κτιρίων κοινής ωφέλειας της Ηλιούπολης και άλλα γραφικά επιχειρήματα, που βασίζονται στις «επαναστατικές» διακηρύξεις του αριστερού δικηγόρου του Δήμου Αργυρούπολης Ελληνικού.

Μέχρι και τα κιλοβόλτ του ΚΥΤ έγιναν κιλοβάτ από τον νομικό της Ηλιούπολης, αλλά δεν έγινε αντιληπτό από τους  αντιπολιτευόμενους μηχανικούς και φυσικούς…….

Σε επόμενα άρθρα θα παραθέσουμε περισσότερες ειδήσεις, πληροφορίες για όλα και αποκαλύψεις για τα  πρόσωπα, που εμπλέκονται στη διαμάχη για «τα μάτια» του Υμηττού, του νέου νεκροταφείου, του ΚΥΤ και της επένδυσης του Ελληνικού.

notia.gr


 



ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ, Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών, Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Διαδικτυακό_Φροντιστήριο_Γκοντέβας Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων Μπαμπαλης Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ SO EASY :Κέντρο  Ξένων Γλωσσών – Φροντιστήριο,  Εκπαίδευση Για Παιδιά - Μεγάλους & Φοιτητές Γερμανικό  Φροντιστήριο  Γλυφάδας,  Ελένη  Ευστρατιάδου  Κεράνη ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΕΚΑΠΙΔΕΥΤΗΡΙΟ Ξένες Γλώσσες- Υπολογιστές & Κέντρο δια βίου μάθησης


Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης