Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

 

Φώτο: ilioupolinews.gr/

Άρθρο του Αντώνη Μάρκου

Διαβάζοντας για την περίεργη κόντρα-απάντηση του κυρίου nοtia στην αποκάλυψη(!!!) της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης, για την σχέση του με τον Δήμο Αλίμου και την έμμισθη θέση που κατέχει σε αυτόν και φυσικά την επίθεση του κυρίου nοtia με προβοκατόρικη διάθεση, απειλές κλπ,


μπήκα στον πειρασμό να ασχοληθώ με αυτή την αποκάλυψη(!!!) και να δω τι πραγματικά συμβαίνει και κατηγορείτε κάποιος και αν είναι ψευδής η αποκάλυψη(!!!).  Ξεκίνησα διαβάζοντας το άρθρο που τα προκάλεσε όλα "Η ΣΜΠΕ, το Κοιμητήριο και η αφέλεια της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ηλιούπολης"

Αρχικά έψαξα να βρω ποιος είναι ο "κύριος nοtia" που θίχτηκε, γιατί σκέφτηκα: "Για να έχει τέτοια αντίδραση, σίγουρα δεν είναι κάποιος απλός αρθρογράφος όπως είχα σκεφτεί όταν πρωτοδιάβασα το άρθρο αλλά κάποιος που φοβάται ότι αποκαλύπτεται η ταυτότητά του".

Μετά από -λίγο ομολογώ- ψάξιμο, έφυγαν όλα τα θαυμαστικά απορίας που χρησιμοποίησα στη λέξη αποκάλυψη, γιατί το άτιμο το google για κάτι τέτοια δεν κρύβει τίποτα, τα έχει όλα και μάλιστα βγαίνουν στην επιφάνεια πολύ εύκολα σχεδόν μόνα τους!!!

Αρχικά βρήκα αυτό το άρθρο, με ημερομηνία ανάρτησης 08/06/2019, στο δικό(!!!) του site, με τίτλο: Γιώργος Φρίμης: Μήπως το local περιεχόμενο είναι το χάπι για την ανεργία που μαστίζει τη δημοσιογραφία; Ένα μικρό απόσπασμα είναι νομίζω αρκετό για την αυτό-αποκάλυψη: "... τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το διαδίκτυο, όχι όμως σε site γενικού περιεχομένου, αλλά δημιουργώντας το NOTIΑ.GR ένα portal τοπικού περιεχομένου που επικεντρώνεται στα νότια προάστια της Αθήνας …"

Διαβάζοντάς το μου αποκάλυψε (αφού είχε το ονοματεπώνυμο) ποιος κρύβεται προφανώς πίσω από την "AMUSEMENTNET ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" και το site και θίχτηκε από την αποκάλυψη της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης. Το ονοματεπώνυμο και ίσως μοναδικού μετόχου της ΙΚΕ -το επιτρέπει ο νόμος-, του συντάκτη του άρθρου "Η ΣΜΠΕ, το Κοιμητήριο και η αφέλεια της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ηλιούπολης", που αναδημοσιεύτηκε από πολλά sites της Ηλιούπολης και όχι μόνο.

Ένα άρθρο που αποκαλούσε τους αντιπολιτευόμενους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Ηλιούπολης, "αφελείς (…) που πήγαν για μπάνιο στις παραλίες (…) έβγαλαν τα μάτια τους και κρύφτηκαν όλοι πίσω από τον δικηγόρο" και άλλους χαρακτηρισμούς, που φυσικό ήταν να προκαλέσει όλες τις παρατάξεις της Ηλιούπολης να διαμαρτυρηθούν έντονα!!!

Μετά έψαξα στη Διαύγεια και βρήκα ότι ο κ. Φρίμης όντως έχει προσληφθεί στο Δήμο Αλίμου, όπως γράφει στη σχετική σελίδα στη Διαύγεια με ημερομηνία ανάρτησης 26/06/2020, με την …"εξέχουσα" θέση του έμμισθου ειδικού Συνεργάτη-Δημοσιογράφου, όπως την περιγράφει το κείμενο:

"Επιλέγουμε ως ειδικό Συνεργάτη-Δημοσιογράφο σε θέματα δημοσιογραφικής προβολής του Δήμου Αλίμου τον κ. Φρίμη Γεώργιο του Νικολάου

Αντικείμενο εργασίας του είναι η παροχή συμβουλών για θέματα επικοινωνίας, εξωστρέφειας και δημοσιογραφικής προβολής του Δήμου Αλίμου.

Ο Ειδικός Σύμβουλος, ασκεί καθήκοντα επιτελικά και δεν έχει αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιοσδήποτε μορφής.

Παίρνει απ' ευθείας εντολές από τον Δήμαρχο όπου υπάγεται εδικά .αποκλειστικά και είναι υποχρεωμένος να δίνει λόγο σε κάθε περίπτωση.

Για την μισθοδοσία του Εδικού Συνεργάτη-Δημοσιογράφου έχει εξασφαλισθεί η σχετική πίστωση στον προϋπολογισμό του Δήμου ΜΕ ΚΑ 00.6031.0001 και θα εξασφαλισθεί πίστωση στον προϋπολογισμό έτους 2021."!!!

Άρα η αποκάλυψη της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν είναι κάτι που μπορούσε να μείνει κρυφό αφού ο ίδιος το έχει αποκαλύψει και απορώ γιατί "εξερράγη" ο "κύριος notia" και έκανε επίθεση με απειλές προσφυγής στη δικαιοσύνη???

Ασφαλώς και δεν είναι αμαρτία να είσαι έμμισθος σύμβουλος ενός Δημάρχου. Ασφαλώς και δεν είναι έγκλημα να έχεις δύο και τρεις δουλειές για να τα βγάζεις πέρα. Ασφαλώς και δεν είναι ντροπή να είσαι υποψήφιος με την παράταξη "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία, της οποίας τη στήριξη έχει και ο Δήμαρχος Αλίμου, που άμεσα αποδεικνύεται η σχέση τους. Ασφαλώς και δεν είναι μεμπτό να υποστηρίζεις το κόμμα σου και τις επιλογές του αλλά μην προσπαθείς να κρυφτείς απ’ όλα αυτά, απειλώντας αυτούς που απλά αναφέρουν τις δικές σου αποκαλύψεις!!!

Ας μην κρύβεται άλλο, ο έμμισθος "κύριος notia", πίσω από το δάχτυλό του γιατί είναι πολύ μικρό και δεν τον κρύβει.

Φωτό1: Η σελίδα της Διαύγεια με την ΑΔΑ, ημερομηνίες

Φωτο2: Το κείμενο της ανάρτησης στη Διαύγεια


Φωτό3: Η αυτοαποκάλυψη



 



ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ, Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών, Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ #Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ #FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Διαδικτυακό_Φροντιστήριο_Γκοντέβας Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων Μπαμπαλης Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ SO EASY :Κέντρο  Ξένων Γλωσσών – Φροντιστήριο,  Εκπαίδευση Για Παιδιά - Μεγάλους & Φοιτητές Γερμανικό  Φροντιστήριο  Γλυφάδας,  Ελένη  Ευστρατιάδου  Κεράνη ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΕΚΑΠΙΔΕΥΤΗΡΙΟ Ξένες Γλώσσες- Υπολογιστές & Κέντρο δια βίου μάθησης


Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια #Σχεδίαση, #Κατασκεύη, #Φιλοξενία, #Υποστήριξη, #Ιστοσελίδων,#Υποστήριξη_SERVES, #Όνομα_Χώρου, #DOMAIN, #Coogle_Adwords, #SEO, #Service_Η/Υ, #Service_Καμμένων_Laptop #Αναλώσιμα, #Αναβαθμίσεις, #Εμπόριο_Ηλεκτρονικών_Ειδών
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης