Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Ο προϋπολογισμός του Δήμου Ηλιούπολης του 2020 είναι διαφορετικός  (σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια),  καινοτόμος και συνδιαμορφώθηκε με τους Ηλιουπολίτες και τους εκπροσώπους τους.



Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης μιλώντας στην εφημερίδα «Σφυγμός» αμέσως  μετά την ψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης,  του προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος του 2020, το οποίο – όπως -   είναι αυξημένο κατά 30%

Όπως υπεγράμμισε  ο κ. Χατζηδάκης για την  συνδιαμόρφωση του προϋπολογισμού ελήφθησαν υπ’ όψιν:

-         Πρώτον, οι  απόψεις όσων δημοτικών παρατάξεων έστειλαν  τις προτάσεις τους   ανταποκρινόμενοι  έτσι  στο σχετικό  αίτημα του Δημάρχου, που τους εστάλη εγκαίρως και αρκετές  μέρες πριν από  τη συζήτηση του προϋπολογισμού στο Δ.Σ.
-         Δεύτερον, από τις ανάλογες θέσεις των μελών της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου.
-         Τρίτον, από τα σχετικά  αιτήματα που υπέβαλλαν απευθείας  οι κάτοικοι   της Ηλιούπολης στο Δήμαρχο προσωπικά, κατά την διάρκεια επισκέψεων του κ. Χατζηδάκη σε δύο γειτονιές  της Ηλιούπολης, όπου έγιναν  ισάριθμες συνελεύσεις. Αυτές θα  συνεχιστούν και  το νέο έτος καλύπτοντας όλη την πόλη.  
-         Τέταρτον, την ομόφωνη ψήφιση του προϋπολογισμού από την Οικονομική Επιτροπή.


                      Συνεχίζονται οι μειώσεις των Δημοτικών τελών


Όπως είπε ο κ Χατζηδάκης:  «Θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν σταδιακά  κατά το επόμενο χρονικό διάστημα οι μειώσεις των δημοτικών τελών στην πόλη. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας, με την αύξηση του ποσοστού Ανακύκλωσης, την ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων και την εγκατάσταση δημοτικού φωτισμού με φωτιστικά σώματα με λυχνίες οικονομίας LED, θα υπάρξει μείωση εξόδων, που θα επιτρέψει  την μεγαλύτερη μείωση των Δημοτικών Τελών».   

Προχωρά ο διαγωνισμός για την τοποθέτηση λαμπτήρων LED

Όπως είπε ο Δήμαρχος της πόλης:
-         Ο Διαγωνισμός για τους λαμπτήρες LED - που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο πρώτο εξάμηνο  του 2020 και να υλοποιηθεί μέχρι  το τέλος του  2021 -  προβλέπει την εγκατάσταση των παραπάνω λαμπτήρων σε πάρκα και άλλους κοινόχρηστους χώρους της πόλης.
-         Θα τοποθετηθούν φωτοβολταϊκά στις ταράτσες των σχολικών κτηρίων  για την  παραγωγή φθηνής  και καθαρής  ενέργειας, που θα χρησιμοποιηθεί για την μείωση των λογαριασμών της ΔΕΗ.

                     Θα αυξηθεί η ανακύκλωση στην πόλη

 Σύμφωνα με τον πρώτο πολίτη της Ηλιούπολης:
-           Ξεκινά η καμπάνια για την ανακύκλωση στο Δήμο από τα σχολεία της πόλης όπου σε κάθε αίθουσα θα τοποθετηθεί κίτρινος κάδος στον οποίο  οι μαθητές, των δημοτικών, των γυμνασίων και των λυκείων  θα ρίχνουν τα άχρηστα χαρτιά τους.
-         Θα καταβληθεί προσπάθεια να αυξηθούν οι μπλε κάδοι ανακύκλωσης με  ταυτόχρονη μείωση των κοινών κάδων περισυλλογής απορριμμάτων.

                                      Άλλα θέματα

Επίσης ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης επεσήμανε:
-         Θα βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών
-         Θα επιχορηγηθούν τα φιλόπτωχα ταμεία των 7 ενοριών της Ηλιούπολης  (για πρώτη φορά) με το ισόποσο  των 8000€ για κάθε  ενορία.

-         θα διεκδικήσει αύξηση της κρατικής επιχορηγήσης, την  απόδοση παρακρατηθέντων ΚΑΠ και κάθε δυνατή χρηματοδότηση απ την περιφέρεια Αττικής, το ΕΣΠΑ, το Πράσινο Ταμείο,  και κάθε άλλο φορέα χρηματοδότησης  


Ανάρτηση από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΣΦΥΓΜΟΣ» ΤΕΥΧΟΣ 77 Δεκέμβριος  2019…. Ενώ τις ευχές του έστειλε μέσω τηςέντυπης έκδοσης 






αγορα



ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ




ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης