Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Με ανακοίνωση του Ο Γ.Σ. Αργυρούπολης καταγγέλει το κλιμα τρόμου που επικράτησε στον αγώνα του εναντίουν του Χαραυγιακού.



Οι άνθρωποι του σωματείου της Αργυρούπολης στην ανακοίνωση τους κάνουν λόγο για ξυλοκόπημα τεσσάρων μελών του Διοικητικού Συ,βουλίου της ομάδας από φιλάθλους του Χαραυγιακού πριν από την έναρξη του αγώνα αλλά και το κυνήγι που υπέστησαν ανήλικα παιδιά της ακαδημίας της ομάδας.
  
Η Ανακοίνωση του Γ.Σ. Αργυρούπολης

Το αθηναϊκό ποδόσφαιρο σήμερα πήγε πολλά χρόνια πίσω

Δεν ψάχνουμε καμία δικαιολογία για την δίκαιη ήττα που υποστήκαμε από το Χαραυγιακό στην έδρα μας και με ευρύ σκορ.

Όμως, δεν μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί στα όσα τραγικά συνέβησαν και λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα…

Καταγγέλλουμε την τρομοκρατία που ζήσαμε από τους φιλάθλους του Χαραυγιακού, καθώς στην είσοδο του γηπέδου και περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα ξυλοκοπήθηκαν τέσσερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας μας.

Καταγγέλλουμε πως φίλοι του Χαραυγιακού έφυγαν από την κερκίδα και κυνήγησαν ανήλικα παιδιά από την ακαδημία της ομάδας, όπου και βρίσκονταν στο καθιερωμένο σημείο που παρακολουθούν τα παιχνίδια από το βουνό.

Λυπούμαστε που δεν είδαμε κάποια αντίδραση από την επίσημη διοίκηση του Χαραυγιακού ώστε να προσπαθήσει να τους σταματήσει.

Δεν αρμόζει στα σαλόνια της Αθήνας να υπάρχουν οπαδοί που ξυλοκοπούν φιλήσυχους γηπεδούχους, χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε αφορμή και κανένα προηγούμενο.
Λυπούμαστε που ηλικιωμένοι παράγοντες προς το τέλος της καριέρας τους δεν λένε να αφήσουν παλιές συνήθειες πίσω.
Κρίμα για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο που την Κυριακή το μεσημέρι πήγε πολλά χρόνια πίσω…
Το ΔΣ.










ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ




ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης