Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η διανομή ειδών του Ε.Π. «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD» σε δικαιούχους του ΚΕΑ για το Δήμο Ηλιούπολης την Τρίτη 27/02/2018 και Ώρα 10:00π.μ. έως 13.30μ.μ. , στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηλιούπολης, επί της οδού Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45, Ηλιούπολη.


Τα είδη τα οποία διανεμήθηκαν ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση της κάθε ωφελούμενης μονάδας ήταν τα εξής: φασόλια, φακές, αλεύρι, ζάχαρη, μακαρόνια, κριθαράκι, ρύζι, πελτές ντομάτας, μέλι, μαρμελάδα, αλάτι, ξύδι, τόνος, τυρί φέτα, τυρί ημίσκληρο, λάχανο, μήλα, πορτοκάλια.
Οι ωφελούμενοι του Δήμου Ηλιούπολης (425 οικογένειες με συνολικό αριθμό μελών 980 άτομα) ενημερώθηκαν τηλεφωνικά και με SMS, για την ακριβή ημέρα και ώρα παραλαβής τους.
Η παράδοση των προϊόντων στον ωφελούμενο έγινε με την επίδειξη του βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου απ όπου προέκυπτε ο ΑΜΚΑ του. Αν ο ωφελούμενος δεν ήταν δυνατό να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής , τα προϊόντα μπορούνσαν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που έφερε εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο. Τα προϊόντα μπορούσαν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους .
Η ποσότητα νωπών προϊόντων (λάχανο, μήλα, πορτοκάλια, τυρί φέτα, τυρί ημίσκληρο) που δεν παρελήφθησαν από τους ωφελούμενους διατέθηκαν σε συσσίτια που παρέχουν γεύματα από τις ενορίες του Δήμου Ηλιούπολης σε άπορους κατοίκους της πόλης μας. (Ιεροί Ναοί: Αγ. Αναργύρων, Αγ. Μαύρας, Αγ. Νικολάου, Αγ. Μαρίνας, Αγ. Παρασκευής, Κοίμησης Θεοτόκου, Αγ. Κωνσταντίνου).

Η διανομή προϊόντων στους νέους ωφελούμενους του Προγράμματος για το Δήμο Ηλιούπολης, θα πραγματοποιηθεί:
Ημέρα Τρίτη 27/03/2018 και ώρα 10.00 π.μ. έως 13.30 μ.μ. .
στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηλιούπολης επί της οδού Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45, Ηλιούπολη.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
• Η παράδοση των προϊόντων στον ωφελούμενο γίνεται με την επίδειξη του βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης, ή άλλου επίσημου εγγράφου απ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ του.
• Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής , τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο. Τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους .
• Τα προϊόντα θα ζυγίζουν περίπου 15kgr ανά άτομο
• Η ενημέρωση στους δικαιούχους γίνεται τηλεφωνικά, μέσω sms και δελτίο τύπου στο www.ilioupoli.gr
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕΡΕΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πολιτιστικές Διαδρομές 2019

Σάββατο 16/3/2019: «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου» – Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ ΦΩΤΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google+ Followers